Vrouw voelt zich aangetrokken tot boom: ‘Ik word nat van de opwinding’

Sonja Semyonova, 45 jaar oud, heeft een opmerkelijke wending genomen in haar liefdesleven. Zij beschouwt zichzelf als een ‘ecosksueel’.

Zij is verliefd geworden op een eikenboom, die zij gelooft al honderden jaren op haar heeft gewacht. Volgens haar vult deze boom, door haar Rudolf genoemd, haar met ‘er0tische energie’.

Voorheen was Sonja gewoon getrouwd, maar haar interesse in planten ontstond na haar verhuizing naarIn 2020 bezocht Sonja Vancouver Island.

Tijdens de lockdown, terwijl ze gespecialiseerd was in het vertellen van ‘erotische verhalen’, ontdekte ze een enorme eikenboom tijdens haar dagelijkse wandelingen in de natuur, een ervaring die nu bijna drie jaar geleden is.

Sonja deelt: “Ik wandelde vijf dagen per week op een pad in de buurt van de boom en voelde toen al een sterke verbondenheid met de boom.”

Sonja’s band met de eik, die ze liefkozend Rudolf noemde, groeide steeds sterker. Maar pas in de zomer van 2021 ontwikkelde ze “er0tische gevoelens” voor deze indrukwekkende boom.

In haar verhalen beschrijft Sonja het gevoel van klein zijn naast iets “stevigs” en “gigantisch”. Ondanks haar eerdere relaties met mannen, ervaart ze haar liefde voor Rudolf als een geheel nieuw niveau.

“`html

“Wat ik zoek in een fantasie met een persoon, is niet te vergelijken met mensen. De aanwezigheid die ik voel bij de boom.”

“Lang heb ik verlangd naar deze er0tische golf van energie.” Ze benadrukt dat haar ervaringen met Rudolf puur mentaal zijn en niet fysiek.


“`

Ook benadrukt Sonja dat ecosksualiteit niet impliceert dat er fysieke gemeenschap is tussen mensen en de natuur.

Sonja verklaart: “Het bekijken van de wisseling van seizoenen is voor mij een er0tisch handelen. Als ik daarnaar kijk, word ik echt nat van de opwinding.”

”Je gaat van het levenloze in de winter naar alles wat tot leven komt in de lente en zich voortplant. Er is niks spannenders.”

“`html

Dit bericht op Instagram bekijken

“`

Sonja Semyonova deelde een bericht

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven