Vrouw heeft gigantisch achterwerk: Mannen haken af door angst

Een vrouw van Servisch-Zweedse afkomst met een “supergroot achterwerk” beweert dat ze moeite heeft met het vinden van liefde omdat mannen “bang” zijn voor haar operatief verbeterde achterste.

Natasha Crown, 27, heeft vijf Braziliaanse kontliften ondergaan in een poging om “de grootste kont ter wereld” te krijgen, maar de operaties hebben haar niet geholpen om een langdurige minnaar aan te trekken.

“Mijn laatste relatie was zeven jaar geleden”, gaf Crown openhartig toe in een recent ‘Truly’-interview. “IkIk ben vrij extreem, wat denk ik mensen bang voor me maakt.”

De populariteit van BBL’s, of Braziliaanse bilvergrotingen, is de afgelopen jaren enorm toegenomen, waarbij veel vrouwen verlangen naar Kardashian-achtige rondingen.

Vanwege haar enorme vooruitgang heeft Crown ook meer dan 2 miljoen Instagram-volgers verzameld, dus het is verrassend om te horen dat ze eenzaam is.

Onlangs verscheen de uit Zweden afkomstige influencer in de serie ‘ Hooked on the Look’ van ‘Truly’ waar ze een blind date had met de Zweed Adam, haar thuisbasis in Göteborg.

Zoals Crown voorspelde, werd de man afgeschrikt door haar overvloedige buit, en hij had geen interesse in een tweede date.

“Ik

“Het is te veel voor hem,” zei Crown treurig na de rampzalige date, “het is te veel om alle diktes en rondingen aan te kunnen. Het is niet gelukt, we gaan verder en hopelijk vind ik iemand.”

Ondanks dat haar enorme achterste potentiële liefdesbelangen afschrikt, zei Crown dat ze geen plannen heeft om te stoppen met de verbeteringen.

Ze heeft bijna $150.000 uitgegeven aan haar eerste vijf Braziliaanse buttlifts en is klaar om haar zesde procedure te plannen.


Verklaring van het model: “Ik ga de grootste kont ter wereld krijgen. Dat is mijn doel en ik ga het bereiken. Toen ik twintig was, onderging ik mijn eerste operatie en binnenkort krijg ik de zesde.”


Het model heeft ook andere cosmetische ingrepen ondergaan, zoals borstimplantaten en lipfillers. Haar achterste is echter haar favoriete deel van haar lichaam.

“Het gevoel van een grote kont, ik hou ervan. Als ik loop, voel ik al het wiebelen, wiebelen, wiebelen, en ik begin opgewonden te raken,” vertelde ze aan de Sun in 2017.

“Dat is het beste gevoel, denk ik. Mijn kont zorgt ervoor dat ik me sexy en krachtig voel,” vervolgde ze.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven