Andre Hazes doet wat zijn moeder hem altijd verboden heeft: ‘Ik mocht het vroeger nooit’

Onlangs heeft André Hazes een verandering in zijn uiterlijk ondergaan, iets wat zijn moeder in het verleden nooit heeft goedgekeurd.

Andre Hazes doet wat zijn moeder hem altijd verboden heeft Ik mocht het vroeger nooit

Tijdens een uitje met zijn neef Djarno in een winkelcentrum in Amstelveen, heeft de zanger besloten om oorbellen te laten zetten.

Andre Hazes woest na onderbreking Om erger te voorkomen besluit hij weg te gaan

GeïnspireerdAndré heeft eindelijk de stap gezet, geïnspireerd door zijn neefje Djarno, die al een oorbel heeft. Hij vertelde lachend aan de juwelier: “Ik wilde het vroeger ook al, maar hij mocht het nooit van zijn moeder.” Djarno merkte op: “Nu staat hij op zijn eigen benen.” André voegde eraan toe: “Ik ben 30 jaar.” Het hele avontuur werd op video vastgelegd.

Niet normaal wat een geld Dit moet je betalen als André Hazes komt optreden op een feestje
Behoorlijk grote domper voor Andre Hazes Bittere nasmaak voor zijn fans

Djarno heeft de video vastgelegd en gedeeld op Instagram. Bij de video schreef hij:

Andre Hazes krijgt keiharde commentaar en wordt uitgelachen Dit ziet er echt niet uit

“Het bewijs, dames en heren. Jullie denken altijd dat Djar doet wat André wil, maar ik heb een verrassing: het is andersom!”

ondanks de relatie tussen André enHoewel zijn moeder, Rachel Hazes, verstoord lijkt, zijn er tekenen dat de band met zijn zus Roxeanne Hazes verbetert.

Belangrijke stap voor Andre en Roxeanne Dit moest echter zo geheim blijven

Yvonne Coldeweijer, een Hazes-deskundige, suggereert dat André zich misschien zal voegen bij Roxeanne in de juridische strijd tegen hun moeder.

Rachel krijgt onverwachts steun Lief dat hij dat hardop durft te zeggen

Zij merkte op dat hun tweede ontmoeting vlak voor kerst plaatsvond, in tegenstelling totIn eerdere berichten werd vermeld dat het hun eerste ontmoeting was.

Spanningen lopen hoog op Nare ervaring voor Roxeanne Hazes in club

Bart Ettekoven van Shownieuws bevestigt dat André en Roxeanne weer contact hebben. Hij legt uit: “We hebben het hier natuurlijk al maanden over, want sinds we weten dat André eigenlijk geen contact meer heeft met zijn moeder, denkt iedereen: dan is de weg ook weer vrij om het contact met zijn zus te herstellen, want dat stond daar altijd een beetje tussenin.”

Andre Hazes gaat flink door het stof Ik was op dat moment heel boos op jou

Vlak voor de vakantie van André en Monique Westenberg hebben broer en zus elkaar ontmoet, zoals Ettekoven bevestigt: “Wij kunnen vandaag bevestigen dat inderdaad vlak voor de vakantie van André en Monique Westenberg, broer en zus een ontmoeting hebben gehad.”

Rachel Hazes en dochter Roxeanne muisstil betaald zijn door de ene partij aan de andere

Er vond een face-to-face-ontmoeting plaats op een geheime plek, waarbij alleen de twee betrokkenen aanwezig waren. Er zijn geen anderen bij geweest en er zijn goede gesprekken gevoerd die smaken naar succes.”

Wat een geweldig nieuws, dat is echt geweldig om te horen.

Andre openhartig over zus Roxeanne Dat zit gewoon in ons ergens heel diep verborgen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven