Beau spreekt duidelijk taal over collega Linda de Mol: ‘Zij schrijft ons niet de wet voor’😲😱

Beau van Erven Dorens laat weten dat Linda de Mol nog steeds boos op hem is nadat hij één van haar programma’s presenteert. Een programma die ze niet mee mocht nemen met haar overstap van RTL naar SBS6.

Beau spreekt duidelijk taal over collega Linda de Mol: ‘Zij schrijft ons niet de wet voor’😲😱

Jarenlang werkten Beau en Linda samen met elkaar. Zo hebben ze de talkshow ‘Linda & Beau op Zondag’ gepresenteerd en werkte ze jarenlang samen in het programma ‘Ik hou van Holland’.

Beau spreekt duidelijk taal over collega Linda de Mol: ‘Zij schrijft ons niet de wet voor’😲😱

Beau heeft het inmiddels wel gehad met familie de Mol en dus besloot hij lelijk uit te halen. Hij vindt het belachelijk dat iedereen maar rekening met deze familie moet houden.

Beau spreekt duidelijk taal over collega Linda de Mol: ‘Zij schrijft ons niet de wet voor’😲😱

“Het is een aardige vrouw die ik hoog heb zitten en met wie ik fijn samengewerkt heb. Maar ik doe gewoon waar ik zin in heb. Zij vat dat blijkbaar persoonlijk op, maar zij schrijft ons niet de wet voor.

Beau spreekt duidelijk taal over collega Linda de Mol: ‘Zij schrijft ons niet de wet voor’😲😱

Het niet zo dat wij als een soort horigen moeten doen wat de familie De Mol vindt.” Beau laat vervolgens weten dat hij Linda al 2 jaar niet meer gesproken heeft.

Beau spreekt duidelijk taal over collega Linda de Mol: ‘Zij schrijft ons niet de wet voor’😲😱

“Ik heb Linda dus nooit meer gesproken over Weet Ik Veel nadat ik het over heb genomen, dus dat zegt wel dat het niet lekker zit.”

Beau spreekt duidelijk taal over collega Linda de Mol: ‘Zij schrijft ons niet de wet voor’😲😱

“Maar van mijn kant: ik ben gewoon presentator en ik maak dat programma. Dat is mijn werk en ik zie dat gewoon heel simpel. Ik zie het misschien veel simpeler dan het is, maar ik vind het jammer dat daar dan ruzie over is ontstaan.”

Beau spreekt duidelijk taal over collega Linda de Mol: ‘Zij schrijft ons niet de wet voor’😲😱

Scroll naar boven