Bekeerde vrouw sprakeloos nadat ze van een oudere bezoeker deze bizarre vraag krijgt!

Recentelijk heeft de Australische Savannah, werkzaam in een aquarium in Sydney en recentelijk bekeerd tot de islam, op TikTok een opvallende ervaring gedeeld.


Na haar bekering heeft Savannah besloten om tijdens haar werk een hijab te dragen, wat voor haar een bewuste keuze is.


In een video onthult ze dat een oudere man haar op een dag vroeg of ze zich als pinguïn had verkleed, een vraag die ze aanvankelijk niet serieus nam.

“`html


Verteld door Savannah: “Ik keek even sprakeloos, vervolgens knikte ik bevestigend, in de veronderstelling dat het een grap was. Maar al snel drong tot me door dat de man serieus was.”


Toen ze later die dag de man tegenkwam in de souvenirwinkel van het aquarium, zei ze tegen hem: “Ik ben geen pinguïn,” waarop hij direct zijn excuses aanbood.


De video leidde tot uiteenlopende reacties onder de kijkers. Sommigen beschouwden dit als een grappige situatie, terwijl anderen het als ongemakkelijk en storend beschouwden.

“`Veel mensen vonden de opmerking van de man onbeleefd, maar anderen zagen het als een onschuldige grap.

Volgens een commentator was het gewoon een typische grap van een oudere man. Misschien niet helemaal gepast, maar ook niet iets om je al te druk over te maken.

Een andere gebruiker bood een geestige tegenreactie aan: “Je had kunnen zeggen dat je een non was, dan zou hij zich vast schuldig hebben gevoeld.”

Een mede-hijabi deelde haar eigen ervaring waarbij ze zei: “Als hijabi vermijd ik zwart-wit combinaties, omdat mensen me dan soms aanzien voor een katholieke non en me ‘zuster’ noemen.”

@angel.azahar Im not a penguin
🐧
#hijabi#hijab #jilbab #muslim #muslimtiktok #muslimah #hijabitiktok ♬ original sound – Mrsshahhh🇵🇸

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven