Nederlands bekendste presentator ook onderwerp van gesprek: ‘Gleed erover heen’😲😱(2 minuten lezen)

Nederlands bekendste presentator ook onderwerp van gesprek: ‘Gleed erover heen’😲😱(2 minuten lezen)

15 mei 2022 Uit Door kya

Sinds de reportage BOOS staat de wereld van de showbizz behoorlijk op zijn kop. Door de recente berichtgeving is ook de naam van Carlo Boszhard gevallen, het is echter wel een iets ouder verhaal.

Youtuber Bram de Wijs beweert ongewenst betast te zijn door Carlo Boszhard achter de schermen bij het Televizier-gala.

In een Youtube filmpje zegt hij het volgende: “Tijdens de Televizier-uitreiking had ik een vervelende ervaring met Carlo Boszhard“, vertelt de YouTuber.

Hij stak zijn hand om mijn bil heen en gleed er heel goor overheen, terwijl ik er gewoon stond.“ Opvallend is dat een Gerrit een reactie plaatst, hij zegt namelijk dat hij ook iets heeft meegemaakt met Carlo.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Heftige momenten voor Jan Smit: ‘Gezin doelwit van een internationale benden’😲😱

Gerrit: “Grappig wat je zegt over Boszhard. Ik zong 10 jaar geleden als backing vocal tijdens een event dat hij presenteerde. Hij legde toen ook z’n hand op een typische manier op m’n onderrug, waar ik een gek gevoel bij kreeg.

Bram “Oh bah, wat naar. De achteloze manier waarop hij het bij mij deed gaf me ook de indruk dat hij dit vaker doet en er altijd mee wegkomt. Dat is ook wat me achteraf zo kwaad maakte: die houding van ‘ik ben beroemd dus ik zit aan je als ik dat wil’.

Er is hier door RTL of Carlo nooit een reactie op gegeven. Wat wel opvallend is, is dat Bram er niet meer over wil praten. Wellicht is er achter de schermen een akkoordje afgesloten met Bram, wie zal het zeggen.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Noodlot slaat toe voor Gordon: Vakantie eindigt in drama!😱🙏