Bridget Maasland zeer tevreden met behandeling en laat strakke figuur zien!πŸ˜πŸ™(2 minuten lezen)

Bridget Maasland zeer tevreden met behandeling en laat strakke figuur zien!πŸ˜πŸ™(2 minuten lezen)

29 april 2022 Uit Door kya

Je zou denken dat de selfiekoningin Bridget Maasland zeer tevreden is met haar uiterlijke verschijning. Toch blijkt dit niet zo te zijn.

Onlangs heeft de blondine een kliniek bezocht die gespecialiseerd is in het bevriezen van vet. β€œNext Fatfreeze Clinics is de plek om jouw ideale figuur te creΓ«ren; door van overtollig vet af te komen of je huid te verjongen.”

Bridget is in ieder geval zeer tevreden want ze is dan ook veelvuldig te zien op de social media van de kliniek.

Bij een van de foto’s staat dan ook : β€œEen goede selfie is een must en hoe fijn is het dat je tussen de behandelingen door van alles kan doen. Zo blijf je productief en combineer je de behandeling met jouw dagelijkse bezigheden.”

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Hartverscheurend: Ontzettend groot drama voor verloofde van Gordon!πŸ˜₯πŸ™

Bij een ander bericht van de kliniek valt te lezen waarom Bridget deze keuze heeft gemaakt. β€œBridget zag deze verstrakkende behandeling voor het eerst bij Kim Kardashian.

Ze was meteen verkocht! Nu een aantal maanden verder en het resultaat is verbluffend.” Zowel Bridget als de kliniek lijken tevreden te zijn met de geboekte resultaten.

De blondine laat op haar eigen Instagramaccount het volgende weten: β€œZo blij met het Next Fatfreeze Clinics-resultaat op mijn buik!”

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Monique Westenberg keihard betrapt: β€˜De waarheid aan het verdraaienβ€™πŸ˜±πŸ˜²