Cassidy over gemene opmerkingen: ‘onzeker mannetje dat zijn eigen lichaam niet accepteert’

Een uniek en krachtig fenomeen is liefde, in al zijn vormen en variaties. Dit wordt prachtig geïllustreerd door het verhaal van Jesse en Cassidy.

Hun romance begon met een wederzijdse fysieke aantrekkingskracht, die zich snel verdiepte tot iets veel groters. Liefde op het eerste gezicht, vaak onverwacht en onweerstaanbaar.

Toen Jesse Cassidy op Instagram zag, voelde hij zich meteen tot haar aangetrokken en nam het initiatief om haar een bericht te sturen.

Cassidy reageerde direct positief op Jesse, die haar ook aantrekkelijk vond, en al snel bloeide er iets moois tussen hen.

In de vroege stadia van hun gesprekken onthulde Cassidy aan Jesse dat ze een transvrouw is, wat betekent dat ze als man is geboren maar zich heeft laten transformeren tot vrouw.

Dit feit schrok Jesse niet af.

Samen zagen ze dit als een kans om een unieke relatie op te bouwen.


Cassidy deelt dat ze vaak haatberichten ontvangt als transvrouw, vooral uit religieuze hoeken. Ze wordt geconfronteerd met opmerkingen als: “Meneer, lippenstift en hakken zorgen er niet voor dat je een vrouw bent.”


”Je kunt chromosomen niet veranderen. Je bent gewoon een onzeker mannetje dat zijn eigen lichaam niet accepteert. Blijf lekker in je fantasiewereldje leven.”

Door deze negativiteit laat Cassidy zich niet meer van de wijs brengen, ze is er inmiddels aan gewend. Jesse daarentegen begint nu ook

de gevolgen van dit soort berichten te ervaren.

Er zijn mensen die hem beschuldigen homo te zijn omdat hij een relatie heeft met een transvrouw. Zelfs zijn familie en vrienden hebben hem dit label opgeplakt.

Op het moment dat Jesse zijn vader vertelde over zijn deelname aanVernieuwd:

“Mijn zoon is homo, nu zal de hele wereld het weten,” reageerde zijn vader vol woede op het programma ‘Love don’t judge’.

Jesse benadrukt echter dat hij niet homo is. Hij voelt zich aangetrokken tot vrouwen en ziet Cassidy als meer dan vrouwelijk genoeg.

Hij begrijpt niet waarom mensen dit niet kunnen zien, aangezien Cassidy alle fysieke kenmerken van een vrouw heeft.


Geen grenzen kent hun liefdesverhaal, en het trekt zich niets aan van vooroordelen of stereotypen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven