Gezin let op de centjes en kopen geen toiletpapier meer: ‘Verschillende redenen’

Het managen van een huishouden brengt aanzienlijke uitdagingen en kosten met zich mee, vooral wanneer ouders rekening moeten houden met de behoeften van het hele gezin en tegelijkertijd de financiën in balans moeten houden.

Soms kunnen onverwachte kosten een extra last vormen, en met de huidige inflatie is het vinden van besparingsmogelijkheden belangrijker dan ooit. Een moeder heeft een onconventionele manier gevonden om te besparen op toiletpapier.

Vreemde nieuwe trend De reden waarom heel veel mensen een wc rol in hun koelkast plaatsen

Amber is niet langer van plan om toiletpapier te kopen, en ze heeft haar redenen voor deze keuze.Allen en haar echtgenoot Joseph, ouders van drie kinderen, hebben drie jaar geleden besloten volledig te stoppen met het gebruik van toiletpapier.

Amber legt de beweegredenen achter deze keuze uit: “We gebruiken al drie jaar geen wc-papier meer.”

”De keuze kwam er om verschillende redenen. Ten eerste: we hadden een schuld van 70.000 dollar en we moesten dus besparen.”

“`html


”Ik ben gaan bezuinigen op winkelen en goedkoper gaan eten, maar nog steeds gezond. Toen kreeg ik een ingeving: wc-papier kopen is als ons geld door de wc gooien.”


”Ik deelde mijn gedachten met Joseph en we besloten om het niet meer te kopen en een doekje te gebruiken.”


Amber benadrukt dat deze aanpak erg goed werkt voor hen

“`De beslissing om herbruikbare doeken te gebruiken heeft geleid tot aanzienlijke besparingen, volgens Amber en Joseph. Ze zeiden: “In 3 jaar hebben we tussen 1.200 en 2.100 dollar bespaard.”

Ze gaven toe dat ze wel nog steeds toiletpapier kopen voor gasten, en dat ze overwogen om vrienden aan te moedigen hun eigen rol mee te nemen wanneer ze op bezoek komen, maar dat dit idee hen als onbeleefd leek.

Ondanks dat het gebruik van herbruikbare doeken en het consequent wassen ervan niet altijd even prettig is, zijn Amber en Joseph vastbesloten om deze methode nog een tijdje vol te houden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven