Connie Witteman woest op de gemeente: ‘Dit kan toch niet waar zijn?’

Tijdens een uitje in Amsterdam aan boord van hun CityCars, beter bekend als Biro’s, werden Connie Witteman en haar vriendinnen geconfronteerd met een verrassende wending.

Connie Witteman woest op de gemeente Dit kan toch niet waar zijn

Het trio had besloten om gezamenlijk in één parkeervak te parkeren, maar tot hun grote verbazing kregen ze onverwachte parkeerboetes, tot woede van Witteman.

Connie Witteman woest op de gemeente Dit kan toch niet waar zijn

Connie deelde haar verbijstering op haar Instagram Stories: “Hallo, ja… Ik heb ook iets meegemaakt met parkeren en ik wil eigenlijk een duidelijke uitleg van de gemeente”.

Connie Witteman komt met DE tip om dikke kuiten soepel in laarzen te laten glijden

Ze vertelde dat zij en haar twee vriendinnen elk met hun eigen elektrische voertuig naar de Cornelis Schuytstraat waren gegaan om daar gezellig een broodje te eten.

Connie Witteman komt met DE tip om dikke kuiten soepel in laarzen te laten glijden

Om de hoge parkeerkosten van 7,50 euro per uur te omzeilen, parkeerde Connie alle drie haar auto’s in één parkeervak. Ze ging ervan uit dat de kosten hetzelfde zouden zijn als voor één regulier voertuig.

Connie Witteman schiet volledig uit haar slof'zo naar de klote is geholpen'

“Joh, zetten jullie ook je auto daar neer, want tenslotte huur ik die hele parkeerplaats”, zei ze.

Haar vriendinnen werden door haar geïnstrueerd.

Connie Witteman maakt gehakt van Gordon en haalt hard uit met deze foto

Toen ze terugkwamen, waren ze verrast te ontdekken dat twee van de drie voertuigen een boete hadden gekregen.

Connie Witteman haalt uit naar Patricia Paay Ze is vreselijk aan het zeiken nu

“Heel apart”, merkte Connie op, verwijzend naar de inconsistentie in de kosten: “Want als ik met 1 grote auto op dezelfde PP was gaan staan was ik voor 1 uur parkeren €7.50.Connie Witteman legde uit dat ze gefrustreerd was vanwege het feit dat ze voor elke extra CityCar dezelfde parkeerkosten moest betalen, ook al deelden ze dezelfde parkeerplek. Dit resulteerde in een totaal van 22,50 euro per uur voor slechts één parkeervak. Verbaasd en op zoek naar antwoorden, uitte zij haar ongenoegen.Connie reageerde geschokt op de situatie en vroeg om een verklaring van de gemeente: “Dit kan toch niet waar zijn??”

Connie Witteman haalt uit naar Patricia Paay Ze is vreselijk aan het zeiken nu

“Ik wil hier graag uitleg van de gemeente over hoe zij dit zien, logisch toch?” aldus Witteman. Ze hoopt op duidelijkheid over de parkeerregels die hebben geleid tot deze onverwachte kosten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven