De leukste tips voor een dagje uit als het slecht weer is.

Niets is zo veranderlijk in ons kleine landje als het weer. Helaas zien we heel vaak die typische grauwe Hollandse lucht. Men heeft natuurlijk de keuze om de hele dag thuis te blijven bij koud of nat weer, echter zijn er ook zat leuke overdekte uitjes in ons land. Kortom slecht weer hoeft zeker onze dag niet te verpesten, hieronder hebben we een aantal leuke tips voor jullie om er tocht uit te gaan.

De leukste tips voor een dagje uit als het slecht weer is 🎡🎢 - Vrouwen Feitjes

Dagje welness

Als het buiten koud is kun je ervoor kiezen om thuis te blijven, echter kun je ook de warmte ook elder opzoeken. Ons land kent vele wellness-resorts waar je heerlijk een dag kunt doorbrengen. De resorts beschikken over vele heerlijke sauna’s, kruidenbaden, stoombaden, bubbelbaden en stoomcabines. Een leuk uitje om op zoek te gaan naar heerlijke ontspanning met je partner of een goede vriend of vriendin.

Bezoeken van een overdekte dierentuin

Nederland kent een aantal parken waar je dieren kunt bewonderen onder een dak, ideaal voor als het buiten regenachtig is. Er zijn dierentuinen die deels overdekt zijn maar er zijn ook parken die volledig bedekt zijn, zoals het Amazone regenwoud. Maar er zijn meer leuke parken om te bezoeken als het slecht weer is, zo heeft Nederland de Vlindertuin en de Orchideeën Hoeve. In Scheveningen kun je ook een bezoek brengen aan Sea Life, zodat je een reis kunt maken via de Nederlandse wateren naar diepe oceanen.

Film kijken in de bioscoop

Hoe fijn is het om uitgezakt in een bioscoopstoel te zitten, kijkend naar een mooie of spannende film. De bioscoop bezoeken is een leuke activiteit bij slecht weer. Uiteraard kun je naar de reguliere bioscoop gaan, maar je kunt ook een bezoek brengen aan het Omniversum. Een bezoek aan het Omniversum is een belevenis op zich, dit daar de film op een ontzettend groot koepelscherm wordt geprojecteerd. Door de aanwezigheid van een bijzonder geluidssysteem met 36 speakers, wordt de beleving van de film nog eens extra versterkt. Kortom een bezoek waard.

Kookworkshop

Ben je dol op koken en dol op eten, dan is het zeker leuk om eens een kookworkshop te gaan volgen. Een leuke activiteit voor als het weer ons weer eens in de steek laat. Tijdens deze workshop leer je alle fijne kneepjes van het vak en wellicht vergroot het de zin om eens wat vaker uitgebreider te koken. Het meest leuke bij zo’n workshop is dat je je kookkunsten aan het einde heerlijk zelf mag opeten.

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven