Dame leeft luxe leven dankzij rijk vriendje: ‘Mensen onderschatten hoe zwaar dat is’

Kendel Kay leidt op 26-jarige leeftijd een leven dat velen als een droom beschouwen. Ze wordt omringd door luxe, mogelijk gemaakt door het succesvolle PR-bedrijf van haar partner Luke, dat maar liefst 8 miljoen dollar waard is.


Dit stelt Kendel in staat om een leven van luxe te leiden, van onbeperkt winkelen zonder ooit naar aanbiedingen te hoeven kijken tot reizen met privéjets.


Toch is het niet allemaal rozengeur en maneschijn.Kendel deelt ondanks de schijnbare weelde haar dagelijkse uitdagingen op TikTok. Deze uitdagingen beginnen met schijnbaar eenvoudige taken, zoals het vullen van Luke’s waterfles en het klaarmaken van zijn ijskoffie.

Ondanks dat deze routines triviaal lijken, benadrukt Kendel hoe belastend ze kunnen zijn. Vooral wanneer ze gecombineerd worden met de verwachting dat ze het huishouden onderhoudt, zoals het op orde maken van de slaapkamer.

Ze zegt tegen haar volgers op het platform TikTok: ”HetSoms vindt Kendel het echt heel zwaar, iets wat mensen vaak onderschatten.

Echter maakt Kendel ook tijd voor ontspanning. Ze besteedt tijd aan haar make-up, geniet van koffie en brengt tijd door met vriendinnen in de sportschool.

Al deze activiteiten deelt ze met haar volgers op TikTok, waar ze zichzelf neerzet als een ‘content-creator’ die haar luxeleven deelt met de wereld.

De glinsterende façade van haar dagelijks leven wordt door Kendel getoond in haar rol als ‘influencer’, waarbij ze ook de minder glamoureuze kanten belicht.

Kendel erkent dat ondanks de momenten van stress en de hoge verwachtingen die aan haar levensstijl kleven, ze zich in een bevoorrechte positie bevindt.

Met het besef dat velen graag met haar zouden willen ruilen, ziet ze de zware dagen in perspectief en vindt ze toch een zekere voldoening in haar leven vol luxe.


Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door kendel kay (@kendelkay)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven