Vrouw heeft moeite met daten: Gewoon de benen spreiden is veel makkelijker!

Annie Knight, een 26-jarige vrouw uit Australië, heeft onlangs haar plannen voor 2024 onthuld, die veel aandacht op internet hebben gekregen.

Ervaar moeite met daten Het simpelweg verbreden van je perspectief is veel makkelijker

Na een periode waarin ze met 300 mannen intiem was, is Annie nu gericht op een nieuw avontuur: een jaar vol met dates.

Haar doel is om wekelijks een nieuwe date te hebben, waarbij ze de ervaringen vastlegt en deelt op TikTok.


Erkenning van Annie, die al drie jaar single is, dat ze ondanks haar eerdere escapades relatief onervaren is in het daten.


Het is haar doel om haar sociale en romantische vaardigheden buiten de slaapkamer te ontwikkelen. In een gesprek met de Daily Star geeft ze toe: “Ik heb nooit veel gedate.”


”Voorheen

Ik ging voorheen hooguit drie keer per jaar op date, dus dit is nieuw voor me. Ik ben eigenlijk niet echt een dater, dus ik wil mezelf uitdagen.”


Ondanks haar vroegere zeldzame ervaring met daten, is ze vastberaden om daar verandering in te brengen. Ze heeft zich ten doel gesteld om actiever te worden in het datingleven.


Haar voorbereidingen zijn al begonnen: sinds april van dit jaar heeft Annie 25 dates gehad om te ‘oefenen’, zij het niet zonder uitdagingen.


Annie deelt haar ervaringen van catfishing, waarbij de werkelijkheid niet overeenkomt met de online profielen, en van dates die zich onbeschoft gedroegen tegenover obers – voor haar een duidelijke afknapper.


Op TikTok spreekt Annie over haar frustraties: “Ik weet niet wat er mis is met mij. Ik zie iemand via internet en als ze dan voor me staan, komt dat helemaal niet overeen met wat ik in mijn hoofd heb.”

Annie overweegt zelfs therapie, ondanks dat ze al in behandeling is voor andere zaken. Haar optimisme over haar zoektocht naar een potentiële echtgenoot blijft onverminderd, ondanks de uitdagingen en teleurstellingen.

Ze benadrukt dat ze erg kieskeurig is als het op relaties aankomt. Slechts met een handvol mannen heeft ze meer dan één date gehad.


Wanneer het op relaties aankomt, is Annie erg selectief. Ze heeft slechts met vijf mannen een tweede date gehad, en met maar twee van hen een derde date. Volgens haar is het allesbehalve eenvoudig.


Op haar ervaringen met seksuele ontmoetingen waarbij ze alleen maar haar benen hoefde te openen, zegt ze: “Ja, dat was veel makkelijker.”

Het verhaal van Annie werpt een uniek licht op de complexiteit van modern daten, waarbij online interacties en verwachtingen vaak botsen met de realiteit.


Een interessant kijkje in de wereld van daten in het digitale tijdperk wordt beloofd door haar reis op TikTok.


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven