Devon is verliefd op 47 jaar oudere vrouw: ‘Ze is zeer ervaren en leert me alles’

Het is tegenwoordig niet verrassend om geliefden met een groot leeftijdsverschil te zien. Meestal kiezen oudere mannen voor jonge schoonheden, maar er zijn ook volledig tegenovergestelde situaties.


Ze is perfect voor mij‘, zegt de 27-jarige Devon Aubrey, die een relatie heeft met de 74-jarige Kathy Jenkins. Het stel gaat trouwen.


Kathy is nu met pensioen en werkte vroeger als serveerster. Devon werkt bij Walmart op de laagste positie.


Eerst schreef Devon dat ze elkaar ontmoetten op internet. Na 4 maanden van correspondentie ontmoetten de geliefden elkaar voor het eerst.


Devon herinnert zich dat hij Katy tijdens dezelfde echte ontmoeting leuk vond. Hij vond dat ze er beter uitzag dan op de foto.


De man was bang dat hij Jenkins niet zou imponeren omdat hij niet over zijn lengte sprak. Cathy merkte als eerste op: “Ik dacht dat je langer was”. Er ontstond echter meteen wederzijdse sympathie.

Katie en Devon besloten ondanks hun leeftijdsverschil een romantische relatie op te bouwen. Ze schamen zich nergens voor, zelfs niet voor de veroordeling van de samenleving.

In eerste instantie dacht de moeder van Devon dat haar zoon een grapje maakte toen hij over leeftijd sprak.

De Jenkins-kinderen waren over het algemeen positief over hun geliefde moeder en haar nieuwe lover. Slechts één dochter was tegen hun relatie.Omdat Devon veganist is, heeft Katie een jonge minnaar.

Devon zegt: “We lossen alle problemen op zonder te schreeuwen. We maken geen ruzie, met behulp van een gesprek. Ze is zeer ervaren en leert me.”

Hoewel vaak wordt aangenomen dat Katie rijk is, is ze financieel verre van super, ondanks haar jonge minnaar.

Het is haar wens: “Ik wil gewoon dat we de rest van ons leven samen leven en gelukkig zijn.”De 74-jarige Kathy spreekt openhartig.


Het paar is van mening dat wanneer je van iemand houdt die ouder is, je een risico moet durven nemen en moet doen wat jou gelukkig maakt.


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven