Zanger André Hazes zit al tijden met dilemma: ‘Gewoon doodsbang voor zijn moeder’😲😱(2 minuten lezen)

Zanger André Hazes zit al tijden met dilemma: ‘Gewoon doodsbang voor zijn moeder’😲😱(2 minuten lezen)

4 juni 2022 Uit Door kya

Het is inmiddels bekend dat André Hazes en Monique Westenberg weer terug zijn in ons kikkerlandje en de geruchtenmolen draait dan ook op volle toeren. Zijn ze nu een koppel?

Monique Westenberg ontkent alles over een relatie en trouwplannen, echter beweren de foto’s van Privé toch iets anders. In de Story staat weer dat de zanger kiest voor het vaderschap.

Yvonne Coldeweijer komt met het verhaal dat André al een tijd met een groot dilemma zit. Yvonne weet het zeker, de volkszanger en Monique zijn weer bij elkaar.

“Maar Rachel wordt natuurlijk apoplectisch als ze hoort dat hij weer samen is met haar aartsvijand”, schrijft Yvonne op Instagram Stories.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Jandino Asporaat doet opmerkelijke uitspraken over 9/11 en maanlanding: Nep!😱🤔

“Tegen zijn moeder zegt hij daarom dat de vakantie en het contact voor de kleine is en dat hij niet met Monique samen is.

Dat verhaal vertelt Rachel dus ook aan Guido van de Story, vandaar dat ze daar nog in de ontkenningsfase zijn. In werkelijkheid is hij gewoon doodsbang voor zijn moeder!”

André woonde voor zijn trip naar Amerika bij zijn moeder in Mijdrecht. Daar is hij nu opnieuw ingetrokken.

De vraag is dan ook waarom hij nu weer bij zijn moeder woont? Doet hij dat om Rachel in haar waan te laten? Coldeweijer houdt het in ieder geval in de smiezen.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Caroline van der Plas komt toch met treurig nieuws: ‘dat doen mijn zoons ook’😱😥