Moeder woest nadat dochter bij buren heeft geslapen: ‘Ik vind het te gek voor woorden’

Een Britse moeder heeft op het Reddit-forum heftig gereageerd nadat haar 11-jarige dochter na een logeerpartij bij de buren thuis kwam met maar liefst 10 nieuwe piercings.

De moeder beschuldigt de dochter van de buren ervan haar dochter tot deze actie te hebben aangezet. De moeder deelt haar frustratie:

“We kennen hen al jaren en ze hebben een dochter van 13. Onlangs vroeg mijn dochter of ze een nacht bij de buren mocht doorbrengen en ik vond het goed. Maar de dag daarop kwam ze thuis met maar liefst 10 nieuwe piercings. Ik vind dit echt buiten alle perken gaan,” aldus de moeder.

Met 10 piercings in totaal,” zegt ze.

Ze vertelde dat haar dochter zeven piercings in haar linkeroor had en drie in haar rechteroor. “Ik vind het belachelijk,” voegt ze eraan toe.

De moeder zegt dat ze onmiddellijk met de buurvrouw heeft gesproken, die uitlegde dat haar dochter twee oudere vriendinnen van 14 en 15 jaar had uitgenodigd en dat ze de avond in een slaapkamer hadden doorgebracht.

“Mijn

De moeder verklaart dat het meisje compleet verminkt is en maakt zich veel zorgen over de hygiëne. Zij zal ervoor zorgen dat alle piercings eruit gaan. Ze benadrukt: “Dit pik ik niet.”


Daarnaast uit ze haar zorgen over de invloed van oudere meisjes op haar dochter: “Wat ik nog schokkender vind, is dat mijn dochter beïnvloed is door oudere meisjes en dat mijn buren het allemaal wel best schijnen te vinden.


De moeder benadrukt dat een meisje van 11 te jong is om zelfstandig na te denken en mogelijk later veel spijt kan krijgen van beslissingen. Ze besluit met: “Ik wil mijn buren nooit meer zien.”


De moeder is overduidelijk opgewonden over deze gebeurtenis. Ze maakt zich zorgen over de invloed van leeftijdsgenoten en de gevolgen van impulsieve beslissingen op jonge leeftijd.


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven