Vrouw wil dolgraag een kindje van haar 61 jaar oudere echtgenoot

Miracle Pogue uit Starkville, Mississippi, VS, liep zonder rekening te houden met het gat van 61 jaar tussen hen door het gangpad met haar 85-jarige minnaar, Charles Pogue.

Charles, een voormalige makelaar en gepensioneerde, ontmoette zijn jonge geliefde in 2019 bij een wasserette en hun vriendschap begon.

In februari 2020 vroeg Charles Miracle uiteindelijk ten huwelijk nadat hij zijn gevoelens aan haar had toegegeven en ze trouwden in juli 2022.


Haar wens is om twee kinderen te hebben met hem, omdat ze hoopt een nieuwe generatie te brengen voor de tachtigjarige die momenteel geen kinderen heeft, zo vertelde Miracle.


In een interview gepubliceerd door Daily Mail onthulde Miracle, van Nigeriaanse afkomst, dat toen hun vriendschap begon, ze wist dat hij ouder was, maar niet zijn exacte leeftijd op dat moment wist.


Na het ontdekken van zijn exacte leeftijd, realiseerde de verpleegster zich dat ze al gevoelens voor hem had gekregen enkele maanden eerder.


Ze verklaarde: “Toen ik besefte dat ik te diep zat, was het al enkele maanden geleden en had ik al gevoelens voor hem. Hij was mijn baby en hij ging nergens heen.”


Ze onthulde dit tijdens een gesprek. “Dat was toen ik erachter kwam”.

Toen we elkaar onze geboortedatum vroegen, antwoordde hij dat hij in 1937 was geboren.

Ik heb eigenlijk nooit zijn leeftijd gevraagd. We waren gewoon nieuwsgierig hoe oud hij was. Het maakt me niet uit of hij 100 of 55 is,

ik mag hem gewoon. Het maakt me niet uit hoe oud hij is. Ik dacht eigenlijk dat hij misschien 60 of 70 was, omdat hij er zo goed uitziet. Hij is altijd actief en energiek…”

Tijdens een interview vertelde de jongedame dat haar 45-jarige moeder, Tamika Phillips, en 72-jarige opa, Joe Brown, vanaf het begin hun steun gaven aan haar relatie met Charles nadat ze hadden gezien hoe gelukkig hij haar maakte.

Het kostte echter meer moeite om haar 47-jarige vader, Kareem Phillips, te overtuigen. Naast het feit dat mensen hen in het openbaar vaak aanzien als vader en dochter, heeft Miracle te maken met negatieve aandacht van trollen, vooral op haar TikTok-account met de naam @mnigeria98.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven