Donderwolken boven relatie Emma Heesters? ‘Hij wil ook graag afspreken met andere dames’😲🤔(2 minuten lezen)

Donderwolken boven relatie Emma Heesters? ‘Hij wil ook graag afspreken met andere dames’😲🤔(2 minuten lezen)

2 mei 2022 Uit Door kya

Enige tijd geleden liet Emma Heesters in gesprek Beau Monde weten soms ‘knallende ruzie’ te hebben met haar vriend Wesley Hoedt.

In dat gesprek gaf ze wel aan dat ze nog steeds heel gelukkig met hem is, echter lijkt het er nu op dat er een grote donderwolk boven hun relatie hangt.

Naar verluidt zou haar vriend Wesley het namelijk ook gezellig te hebben met andere dames. Het lijkt er dan ook op dat de twee al een tijdje relatieproblemen hebben.

Veel volgers valt het dan ook op dat Emma en Wesley elkaar steeds ontvolgen op Instagram. Tevens heeft Emma de gezamenlijke foto’s met Wesley verwijderd.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Nicol Kremers heeft grootse plannen met OnlyFans account: ‘Iets met dieren’😱😲

Uiteraard hoeft dit natuurlijk niets te zeggen maar het is wel een manier van bekende manier van BN’ers om te laten zien dat de relatie in zwaar weer verkeert.

Showbizzkanaal Juice Channel besloot volgers te vragen wat er tussen Emma en Wesley aan de hand is en krijgt hierover dan ook ontzettend veel berichten binnen.

,,Wesley is er niet vies van om te flirten met andere dames via de dm”, zo schrijft het kanaal in Instagram Stories. ,,Hij wil ook graag afspreken met andere dames.”

Het showbizzkanaal krijgt ook steeds meer privégesprekken binnen van dames die met Wesley hebben gechat. In deze gesprekken geeft hij veel complimentjes en heeft hij het over afspreken.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Partner Jan Dulles plaatst emotioneel bericht over zoontje: ‘Donkerste periode’🙏😥