Frans Duijts laat weten nooit te klagen te hebben: ‘Ze vonden me een knuffelbeer’

De Nederlandse zanger Frans Duijts heeft een opmerkelijke prestatie geleverd door maar liefst veertig kilo af te vallen.

Ondanks zijn vreugde over zijn nieuwe uiterlijk, geeft Duijts toe dat hij eerder ook zeker niet te klagen had over vrouwelijke aandacht. Zijn recente openhartigheid volgt op de documentaire over André Hazes junior uit 2022.

Frans Duijts gesloopt in programma Dikke patser ben je gek geworden ofzo

In een interview gaf Duijts, die bekend staat om zijn liefde voor een drankje,

Met weekblad Story deelt hij dat hij in het verleden regelmatig liters Bacardi dronk.

Deze twee bekende Nederlanders halen hard uit naar Frans Duijts Dikke narcist

Zelfs gaf hij toe dat hij soms onder invloed op het podium stond, waarbij hij dit gedrag omschreef als een gevoel van onoverwinnelijkheid. “Je denkt dat je alles aankan, en dat je je alles kunt veroorloven.”

Deze twee bekende Nederlanders halen hard uit naar Frans Duijts Dikke narcist

De zanger, bekend om zijn voorliefde voor snackbarlekkernijen zoals shoarma en bitterballen,Frans Duijts heeft ooit een gewicht bereikt van ongeveer 140 kilo. Na een gastric sleeve-operatie, waarmee zijn maag werd verkleind, is hij echter bijna 40 kilo afgevallen. Hij lijkt zijn nieuwe gewicht te behouden. Duijts onthulde in de Telegraaf dat zijn vrouw niet van magere mannen houdt en liever niet ziet dat hij verder afvalt.

Frans Duijts krijgt de volle lading Jij bent de realiteit volledig verloren

“Zelfs toen ik zwaarder was, had ik nooit te klagen over weinig aandacht van vrouwen. Ze vonden me een knuffelbeer,” herinnert hij zich.

Stoute jongensdroom Frans Duijts wordt werkelijkheid Kan bijna niet slapen

Duijts benadrukt dat hoewel hij af en toe nog van een rum of een snack geniet, hij niet meer excessief eet en drinkt zoals voorheen.

Frans Duijts heeft spijt Dat zou ik nu niet meer laten gebeuren

Hoewel hij professioneel gezien verbonden blijft met drank, runt Frans Duijts sinds 2019 zijn eigen drankhandel, 5 O’clock, in Tiel.

Stoute jongensdroom Frans Duijts wordt werkelijkheid Kan bijna niet slapen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven