8 Jarig jongetje valt van fiets en verliest de strijd door een zeer zeldzame infectie.🙏😥

Ouders Scott en Sara verloren hun zoon Liam na een 8 daags gevecht met een vleesetende bacterie.

8 Jarig jongetje valt van fiets en verliest de strijd door een zeer zeldzame infectie.🙏😥 - Vrouwen Feitjes

Ouders van jongens staan niet zo snel heel raar te kijken als hun kind met krassen of blauwe plekken thuiskomt. Je hebt tenslotte te maken met jongens dus al snel raken ouders hier aan gewend.

De 8 jarige Liam viel op een dag van zijn fiets op de oprit van de boerderij waar hij woont met zijn ouders. Hij had een flinke snee in zijn dij maar raakte gelukkig niet in paniek.

Daar het toch een redelijke wond was besloot zijn moeder om toch met hem naar de spoedeisende hulp te gaan. Op de eerste hulp werd zijn wond gehecht middels 7 hechtingen.

Er ging verband om zijn wond en met wat vervolginstructies mochten moeder en zoon weer naar huis. Echter nam de pijn met een paar dagen enorm toe. Ondanks dat zijn moeder hem Tylenol gaf om de pijn te verzachten, nam de pijn niet af….Het werd alleen maar erger.

Sara besloot haar zoon terug te brengen naar de spoede!sende hulp en daar kwamen de artsen tot een sch0kkende ontdekking. Een vleesetende bacteriën had zich van Liams enkel naar zijn oksel verspreid.

8 Jarig jongetje valt van fiets en verliest de strijd door een zeer zeldzame infectie.🙏😥 - Vrouwen Feitjes

Hij moest met spoed naar de operatiekamer zodat artsen het geïnfecteerd weefsel konden verwijderen. Daarna werd Liam overgevlogen naar het Doernbecher Children’s Hospital in Portland.

Na diverse operaties st!erf Liam. Zijn dood was het gevolg van necrotiserende fasciitis, een vleesetende bacterie die zich op zacht weefsel richt.

Scroll naar boven