Fulvia ondergaat opmerkelijke transformatie: 150 operaties in 15 jaar tijd!

Fulvio, nu bekend als Fulvia, heeft in 15 jaar tijd een ongelooflijke transformatie ondergaan van man naar vrouw, waarvoor maar liefst 150 operaties nodig waren.

Nu 56 jaar oud, besefte Fulvia op vijftienjarige leeftijd al dat ze eigenlijk een vrouw was, maar pas op 40-jarige leeftijd nam ze de ingrijpende beslissing om de transitie naar vrouw te beginnen.

Vóór het starten van haar complexe transformatie leefde Fulvia als een typische macho man.


Terwijl ze genoot van bier en rondreed in een Amerikaanse 4×4, probeerde ze zich voor te doen als een macho, in een poging om haar ware identiteit te onderdrukken.


Uiteindelijk werd de druk haar te veel en koos ze ervoor om haar ware ik volledig te omarmen.


Dit deelde ze met haar partner Marisa, die

“`Fulvia had aanvankelijk moeite met de verandering, maar uiteindelijk vond ze het innerlijke zelf van Fulvia belangrijker dan haar uiterlijke verschijning.

Ze leven nu samen als zussen. Hoewel Fulvia in een ondersteunende omgeving leeft, was niet iedereen in haar familie even begripvol.

Haar ouders, afkomstig uit een religieuze familie, hebben de keuzes die ze heeft gemaakt niet geaccepteerd, maar haar broers daarentegen hebben Fulvia wel geaccepteerd zoals ze is.


Nadat ze aanvankelijk geprobeerd hadden haar van gedachten te veranderen, begonnen ze haar te steunen toen ze zagen hoe vastberaden ze was.


De kosten van de 150 operaties van Fulvia bedragen ongeveer €80.000,-. Ondanks dit aanzienlijke bedrag voelt ze zich nog steeds niet volledig tevreden met zichzelf.

Fulvia is toegewijd om volledig haar ware vrouwelijke identiteit te omarmen, wat verdere ingrepen met zich meebrengt.

Op dit moment behoudt ze nog haar mannelijke geslachtsdeel, wat ze nog graag wil veranderen om haar ideale zelf te bereiken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven