Peter Gillis woedend op gemeente en besluit tegen gemeentehuis aan te pissen! (video)😮😱(2 minuten lezen)

Peter Gillis woedend op gemeente en besluit tegen gemeentehuis aan te pissen! (video)😮😱(2 minuten lezen)

12 juni 2022 Uit Door kya

De laatste tijd staat Peter Gillis behoorlijk negatief in de spotlights. Er gaan geruchten rond over zijn privéleven en over het wel en wee rondom zijn vakantieparken.

De miljonair krijgt meerdere tegenslagen en nu hebben verschillende werknemers ook nog eens anoniem een boekje over hem open gedaan.

Maar dat is niet het enige. De politie, OM, FIOD, Belastingdienst en de Nederlandse Arbeidsinspectie zijn met onderzoeken gestart naar misstanden rondom Peter zijn bedrijf en zijn vakantieparken.

De kans bestaat dat Peter zijn vergunningen kwijt gaat raken. Zijn vergunning voor zijn vakantiepark in Soerendonck is al afgekeurd.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Gebroken Marco Borsato laat zijn stem toch horen: ‘als alles achter de rug is’🙏😥

Onderzoeken moeten gaan uitwijzen of Peter misbruik maakt van zijn vergunningen en zich bezig houdt met crim!nele toestanden.

Gillis is absoluut niet te spreken over alles wat er nu gaande is en woedend op de gemeentes die nu onderzoeken in gang hebben gezet.

De grote baas is in zijn Ferrari gestapt en naar het gemeentehuis gereden. Niet om in gesprek te gaan met de burgemeester maar om tegen het gemeentehuis aan te plassen. Bekijk de beelden hier.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Deze dame klapt uit de school over Marco Borsato: ‘of ik ervoor open stond’😱😲