Gezinsuitbreiding voor Maxime Meiland en Leroy Molkenboer: Een kleintje erbij!😯🙏(2 minuten lezen)

Gezinsuitbreiding voor Maxime Meiland en Leroy Molkenboer: Een kleintje erbij!😯🙏(2 minuten lezen)

4 juli 2022 Uit Door kya

Vorige maand kregen Maxime Meiland en haar jonge gezinnetje een grot verlies te verwerken. Op Instagram liet zij weten dat poes Jut plotseling was 0verleden vanwege een ongeluk.

Het verdriet was groot en er bleef toch wel een leegte achter. Maxime besloot haar verloofde te verrassen met een nieuw kleintje.

In haar Instagram Stories liet de blondine zien hoe haar verloofde met zijn ogen en oren dicht afwachtend in de woonkamer staat. Maxime komt in beeld met een klein poesje.

In haar armen een klein beestje, aan het miauwen. ‘Handen naar voren’, horen we Maxime zeggen. Dan komt ook Claire koekeloeren.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Was deze bizarre actie van Rachel Hazes de druppel voor dochter Roxeanne?😱😥

‘Nee!’, roept Leroy verbluffend. ‘Een nieuwe poes’, glimlacht Maxime. In de video wordt ook de naam gezegd van de kleine. Het poesje heet Jet.

Als het aan Maxime ligt zou er nog wel eens verdere gezinsuitbreiding kunnen komen. ‘We willen nog wel een derde kindje, dat zou ik heel erg leuk vinden’, vertelt ze.

Als het aan Maxime ligt is ze snel zwanger zo laat ze weten. ‘As soon as possible, daarom willen we nu al die trouwerij.’

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Simon Keizer doet geen interview meer met Nick: ‘Meer valt er niet over te zeggen’😬🤔