Angstaanjagende momenten voor Bobbi Eden: ‘Met spoed moest alles eruit’

Tijdens een openhartig gesprek in het EO-programma ‘De Kist’ deelt voormalig p0rnoster Bobbi Eden haar ervaringen met de angst voor de d00d.

Ze deelt met presentator Kefah Allush momenten waarop ze dicht bij de dood kwam, zoals twee keer een hersenvliesontsteking en een recente gezondheidsschrik gerelateerd aan borstproblemen.

Roddelpraat confronteert echtgenoot van BNer die vreemdgaat met Nicol Kremers

Bobbi herinnert ons eraanEen jaar geleden had ze een incident, nadat ze het c0ronavirus had opgelopen, kreeg ze een borstontsteking.

Roddelpraat confronteert echtgenoot van BNer die vreemdgaat met Nicol Kremers

Ze deelde hoe haar zoontje haar borsten vergeleek met een baksteen, wat haar in eerste instantie niet veel zorgen baarde.

Echter, de volgende dag besefte ze dat er iets serieus mis was: haar borst was aanzienlijk groter geworden.

“`html

Een arts stelde voor om een punctie te doen, omdat Bobbi Eeden bang was voor een zeldzame vorm van lymfeklierkanker.


“En dit kon zomaar een zeldzame vorm van lymfeklierkanker zijn. Die kwam wel binnen.” Deze ervaring bracht haar in shock, en ze dacht vooral aan haar man en kind.


Uiteindelijk besloot ze een second opinion te vragen, voordat ze verdere beslissingen nam.

“`Ze begon haar hobbykamer op te ruimen als voorbereiding op het ergste, terwijl ze dacht aan de rommel die haar familie zou moeten opruimen als ze er niet meer zou zijn.


Uiteindelijk bracht een bezoek aan het ziekenhuis goed nieuws, maar met een kostenpost: haar implantaten moesten verwijderd worden.


“Met spoed moest alles eruit”, aldus Bobbi. Het herstel was moeilijker dan verwacht, aangezien artsen opmerkten dat er veel oud bloed en trauma in haar lichaam zat.


Met haar veranderde uiterlijk heeft Eden emotioneel een zware tijd en worstelt ze nog steeds met haar zelfbeeld, zoals ze zelf zegt: “Ik vind het verschrikkelijk om nu in de spiegel te kijken. Dat vind ik echt heel erg.”


Deze ervaring confronteert haar met de kwetsbaarheid van het leven en hoe dingen anders hadden kunnen lopen.


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven