Gordon doet onthulling over Ali en Marco: ‘Ik ben gebroken ook als man zijnde’😲🤔(2 minuten lezen)

Gordon doet onthulling over Ali en Marco: ‘Ik ben gebroken ook als man zijnde’😲🤔(2 minuten lezen)

10 mei 2022 Uit Door kya

Gordon liet in de talkshow HLF8 weten dat hij gebroken is door de onthullingen over hetgeen wat er nu gaande is rondom The Voice.

“Zijn we vooral niet heel erg geschrokken dat we twee ongelooflijke figuren die we zo hoog hebben zitten met z’n allen, dat we daar zo ontzettend in teleurgesteld zijn? Want ík was echt gebroken. Ook als man zijnde.”

“Ik kan me gewoon niet voorstellen dat je überhaupt denkt om in iemands aura te komen of een kandidaat te benaderen. Dat we daarom zo teleurgesteld zijn. Die mannen die we zó hoog hebben gehad die zó van hun voetstuk zijn gelazerd.”

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Noodlot slaat toe voor Gordon: Vakantie eindigt in drama!😱🙏

Als het aan Gordon ligt, verdienen Marco Borsato, Ali B en Jeroen Rietbergen een zware straf. “Net als iedereen ben ik ook geschokt door de beelden en aantijgingen die door Tim Hofmans programma wereldkundig zijn gemaakt.

Wat vreselijk voor die arme kinderen en andere amper volwassen meisjes die hier mee te maken hebben gehad. Ik hoop dat diegenen die dit op hun geweten hebben en hiermee smet hebben geworpen op de eerzame taak als jurylid hun verdiende straf zullen krijgen.”

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Caroline van der Plas komt toch met treurig nieuws: ‘dat doen mijn zoons ook’😱😥