Gordon doet onthulling over Ali en Marco: ‘Ik ben gebroken ook als man zijnde’😲🤔

Gordon liet in de talkshow HLF8 weten dat hij gebroken is door de onthullingen over hetgeen wat er nu gaande is rondom The Voice.

Gordon doet onthulling over Ali en Marco: ‘Ik ben gebroken ook als man zijnde’😲🤔 - Vrouwen Feitjes

“Zijn we vooral niet heel erg geschrokken dat we twee ongelooflijke figuren die we zo hoog hebben zitten met z’n allen, dat we daar zo ontzettend in teleurgesteld zijn? Want ík was echt gebroken. Ook als man zijnde.”

Gordon doet onthulling over Ali en Marco: ‘Ik ben gebroken ook als man zijnde’😲🤔 - Vrouwen Feitjes

“Ik kan me gewoon niet voorstellen dat je überhaupt denkt om in iemands aura te komen of een kandidaat te benaderen. Dat we daarom zo teleurgesteld zijn. Die mannen die we zó hoog hebben gehad die zó van hun voetstuk zijn gelazerd.”

Gordon doet onthulling over Ali en Marco: ‘Ik ben gebroken ook als man zijnde’😲🤔 - Vrouwen Feitjes

Als het aan Gordon ligt, verdienen Marco Borsato, Ali B en Jeroen Rietbergen een zware straf. “Net als iedereen ben ik ook geschokt door de beelden en aantijgingen die door Tim Hofmans programma wereldkundig zijn gemaakt.

Gordon doet onthulling over Ali en Marco: ‘Ik ben gebroken ook als man zijnde’😲🤔 - Vrouwen Feitjes

Wat vreselijk voor die arme kinderen en andere amper volwassen meisjes die hier mee te maken hebben gehad. Ik hoop dat diegenen die dit op hun geweten hebben en hiermee smet hebben geworpen op de eerzame taak als jurylid hun verdiende straf zullen krijgen.”

Gordon doet onthulling over Ali en Marco: ‘Ik ben gebroken ook als man zijnde’😲🤔 - Vrouwen Feitjes

Over de auteur

Scroll naar boven