Gordon is het gezeik meer dan zat: โ€˜Ik hou mijn mond voor niemand meer!โ€™๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ™(2 minuten lezen)

Gordon is het gezeik meer dan zat: โ€˜Ik hou mijn mond voor niemand meer!โ€™๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ™(2 minuten lezen)

28 juni 2022 Uit Door kya

Op Instagram haalt Gordon snoeihard uit naar Shownieuws en RTL Boulevard. Hij is helemaal klaar met de bagger die hij continu over zich heen krijgt. โ€œIk hou mijn mond voor niemand meer!โ€

Gordon bezorgde een fan de dag van zijn leven. In Dubai liet hij de grote wens van Glen, die aan een zeldzame spierziekte lijdt, uitkomen.

Op zijn Instagram plaatst hij: โ€œHet zal je wens maar zijn om een keer geduwd te worden door Gordon. Glen heeft de zeldzame spierziekte Gatractie van Freidreich. Graag gedaan Glenn!โ€ In een video is te zien hoe Gordon lachend door een waterfontein duwt.

De laatste tijd krijgt Gordon behoorlijk wat kritiek over zich heen. Het maakt niet uit wat hij doet, mensen hebben continu kritiek.De ene keer gaat het over zijn emigratie, de andere keer over zijn wispelturige liefdesleven.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Roy Donders legt uit waarom hij het gezichtje van dochtertje niet gaat blurren!๐Ÿค”๐Ÿคจ

De presentator is vooral klaar met Shownieuws en RTL Boulevard. โ€œBenieuwd of RTL Boulevard of Shownieuws dit gaan uitzenden?

Vast niet want dit is te positief over mij en niet imago beschadigend genoeg! Liever alleen maar negatief en onderuithalend dag in dag uit!โ€, haalt hij zwaar uit.

Een volger merkt op dat hij dat wel een beetje zelf zoekt. Daarop antwoordt Gordon boos: โ€œIk hou mijn mond niet meer voor niemand nietโ€, reageert hij.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Collegas vertikken samenwerking Renรฉ Le Blanc: โ€˜Dit slaat helemaal nergens opโ€™๐Ÿ˜ฒ๐Ÿคจ