Harry Mens over 35 jaar jongere vriendin: ‘Er zullen mensen hun hoofd schudden’🤔😬 

Harry Mens heeft op zijn 75-jarige leeftijd de liefde gevonden in de 40-jarige Chanel Lohuis. De Business Class-presenator is verliefd.

Harry Mens over 35 jaar jongere vriendin: ‘Er zullen mensen hun hoofd schudden’🤔😬  - Vrouwen Feitjes

„Chanel was aanvankelijk nog wel aarzelend en dat begreep ik”, vertelt Harry aan De Telegraaf. Niet zo zeer om het leeftijdsverschil van 35 jaar maar “ze is nog niet zo lang geleden uit een relatie gestapt.”

,,Sinds oktober vorig jaar is ze weer single. Ik geloof niet dat ze van plan was om al weer snel in een nieuwe relatie te stappen. Daar komt bij, dat ze ook nog moeder is van drie kinderen.

Ze heeft twee zonen van elf en zes en een dochtertje van bijna drie. Ze heeft de handen aan vol aan haar gezin.

Het is niet zo dat ze elke dag tijd voor me heeft. We zien elkaar voornamelijk in het weekend”, aldus Mens aan De Telgraaf.

Het verschil in leeftijd speelt voor Harry geen enkele rol. „Er zullen wel mensen zijn die hun hoofd zullen schudden als ze weten dat we in leeftijd zo veel verschillen, maar daar trek ik me niets van aan. En er zal ook wel gezegd worden dat Chanel een golddigger is”.

Zijn nieuwe liefde is naar eigen zeggen financieel onafhankelijk. ,,In financieel opzicht heeft Chanel me niet nodig. In zaken is ze erg succesvol. Chanel staat volledig onafhankelijk in het leven.

Wat andere mensen van onze relatie vinden, zal me een zorg zijn. Chanel en ik weten precies wat we aan elkaar hebben”, aldus een verliefde Harry.

Harry Mens over 35 jaar jongere vriendin: ‘Er zullen mensen hun hoofd schudden’🤔😬  - Vrouwen Feitjes
Scroll naar boven