John de Bever over keiharde realiteit: ‘Het wordt in elk geval niet beter’

Al vijftien jaar vormen de bekende zanger John de Bever en zijn echtgenoot Kees een onafscheidelijk duo, zowel privé als professioneel.

John de Bever over keiharde realiteit Het wordt in elk geval niet beter

De Bever, die zijn leven niet zonder Kees kan voorstellen, heeft te maken met ernstige gehoorproblemen. Deze werden tien jaar geleden gediagnosticeerd.

John de Bever wil zich nergens mee bemoeien Laat ik aan Kees over

John deelt zijn ervaringen over het leven met gehoorverlies in een openhartig gesprek met Story. Hij maakt gebruik van een gehoorapparaat, maar ervaart dat het niet altijd effectief is, vooral in lawaaierige omgevingen waar hij slechts geroezemoes hoort.

Angstige momenten voor John de Bever Ik hou er rekening mee

Hij geeft toe dat hij het apparaat vaak uitzet, wat soms onopgemerkt blijft door zijn omgeving. John erkent dat hij baalt van zijn doofheid, vooral omdat het lijkt te verergeren.

Zorgen en angst voor John de Bever Ik hou er rekening mee dat ik hem ga verliezen

”Ik zet het apparaatje ook heel vaak uit. Het is niet altijd merkbaar voor mensen, maar dan hoor ik echt niet wat er gezegd wordt. Voor mijn omgeving is dat volgens mij meer een probleem dan voor mij.”

Zorgen en angst voor John de Bever Ik hou er rekening mee dat ik hem ga verliezen

De zanger is erg teleurgesteld dat hij doof is. ‘Het lijkt ook steeds erger te worden. Het

‘Het wordt in elk geval niet beter,’ zegt de zanger.

John de bever doet bijzondere onthulling over zijn man Kees fantastische baan voor hem

Ook reflecteert de zanger op het ouder worden en zijn realistische kijk op het leven. Hij benadrukt het belang van het waarderen van elke dag, aangezien het leven plotseling kan eindigen. Dit besef leidt ertoe dat hij alles uit het leven probeert te halen.

Hartverscheurend Nog meer verdriet voor John de Bever en Kees Stevens

Echter heeft John, die openstaat voor de eindigheid van het leven, niets vermeld.

Kees heeft zijn wensen voor zijn uitvaart vastgelegd en vertrouwt erop dat deze bekend zijn bij Kees. Hij hoopt dat hij eerder zal overlijden dan Kees, gezien het leeftijdsverschil, en wenst dat Kees daarna een mooi leven zal hebben.

John de Bever verklapt het geheim van succes reallifesoap Ik denk dat dat onze kracht is

Hij wijst naar André van Duin en zijn jongere partner Martin als voorbeeld van de onvoorspelbaarheid.

Kees Stevens over verbroken contact met zijn ouders Dat is wel een slechte eigenschap

John de Bever maakt zich zorgen over het leven. Hij heeft een wens voor Kees: “Ik wil dat hij verdriet kent na mijn overlijden, maar ook een vervuld leven zal leiden.”

Zorgen en angst voor John de Bever Ik hou er rekening mee dat ik hem ga verliezen

John de Bever’s wens is dat Kees na zijn overlijden verdriet zal kennen, maar ook een vervuld leven zal leiden. Hij zegt: “Dat gun ik hem. Natuurlijk zal er verdriet zijn, maar ik wil dat hij wel een fijn leven gaat leiden.”

Zenuwslopend moment voor John de Bever Ik moest naar de dokter

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven