Jutta Leerdam scoort record aantal likes met deze uitdagende kiekjes!

Jutta Leerdam, die bekend staat als de Nederlandse schaatskoningin, heeft in de afgelopen jaren een indrukwekkend palmares opgebouwd.

Heeft Jutta een politieknop Bedreigd vanwege relatie met Jake

Tijdens het wereldkampioenschap voor junioren in Helsinki in het seizoen 2016/2017 veroverde ze de wereldtitel allround, wat een hoogtepunt in haar carrière was.

Jutta Leerdam gaat door een zware periode en staat telkens op het punt van huilen

Ondanks dat ze zich eind 2017 niet wist te kwalificeren voor de Olympische Winterspelen,In 2018 maakte ze een comeback en kwalificeerde zich voor de eerste vier wereldbekerwedstrijden op zowel de 500 als 1000 meter na haar prestatie op de 500 meter.

Jutta Leerdam gaat door een zware periode en staat telkens op het punt van huilen

Bovendien won Leerdam het NK Sprint en heeft ze tijdens het WK Afstanden 2020 haar persoonlijke records op de sprintafstanden verbeterd. Ze behaalde een nationaal record op de 1000 meter en veroverde de wereldtitel op deze afstand.

Jutta Leerdam in het bekendste mannenblad Hier alvast een heerlijk voorproefje

Jutta behaalde ook voor de tweede keer de wereldtitel op de teamsprint. Buiten de schaatsbaan heeft Jutta ook succes gehad.

Jutta Leerdam in het bekendste mannenblad Hier alvast een heerlijk voorproefje

Aan het begin van dit jaar is ze een relatie gestart met Jake Paul, een wereldberoemde influencer met 25,5 miljoen volgers op Instagram, die zich ook heeft ontwikkeld als professioneel bokser.

Nieuwe rapvideo van Jake Paul Ongemakkelijke Jutta Leerdam krijgt rolletje in videoclip

Evenals zijn broer, Logan Paul, is Jake een bekende influencer met 27 miljoen volgers, en onlangs is Logan toegetreden tot de WWE als worstelaar.

Jutta Leerdam klapt uit de school over ex Koen Er zijn dingen gebeurd die niet oke zijn

Ook buiten de sportwereld is Leerdam opgemerkt vanwege haar uitstraling. Ze behaalde vorig jaar de tweede plaats in de FHM-verkiezingen en werd in 2019 uitgeroepen tot de mooiste sportvrouw van Nederland.

Jutta Leerdam klapt uit de school over ex Koen Er zijn dingen gebeurd die niet oke zijn

Ook op social media geniet ze veel aandacht, vooral voor gesponsorde posts. Een recente post voor Body & Fit, waarin ze haar schaatspak open ritst, verzamelde al binnen 21 uur een kwart miljoen likes.

Jutta Leerdam overspoeld met meest vreselijke berichten nog nooit meegemaakt

Dit alles illustreert dat Jutta Leerdam niet alleen op het ijs, maar ook daarbuiten een opvallende verschijning is.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven