Bizarre beelden: Bestuurder camper kegelt wielrenners van de weg af!

Veel weggebruikers ergeren zich regelmatig aan wielrenners die zich niet aan de verkeersregels houden, dat is een algemeen bekend feit.

Wielrenners hebben vaak geen goede reputatie als het aankomt op het respecteren van anderen op de weg.

Er circuleren talloze video’s online die laten zien dat veel wielrenners vinden dat zij altijd voorrang hebben op de weg, ongeacht de regels.


Overal ter wereld kunnen er situaties ontstaan waarbij de spanningen tussen wielrenners en andere weggebruikers hoog oplopen, waaronder ook in ons landje.


In Arizona (Verenigde Staten) deed zich recent een vreemde situatie voor. De bestuurder van een camper weigerde plaats te maken voor een groep wielrenners en duwde hen van de weg.


De hele gebeurtenis is vastgelegd op camera. Op de beelden is te zien hoe een groep wielrenners langs de prachtige Lake Mary Road fietst.

Het merendeel van de wielrenners houdt zich keurig aan het fietspad.

Tijdens een prachtige rit werd de fietstocht echter ruw verstoord door de bestuurder van een camper.

Terwijl de wielrenners op hoge snelheid reden, naderde er een camper van achteren. De bestuurder van het voertuig ramde een van de wielrenners met volle snelheid.

De klap was behoorlijk hard en de wielrenner slingert vervolgens van de weg, terwijl hij zijn gezelschap achterlaat.De val werd gevolgd door ernstige verwondingen, waaronder botbreuken, rug- en hoofdletsel, voor maar liefst zeven wielrenners. Het is nog niet bekend of de bestuurder van de camper, die verantwoordelijk is voor dit tragische incident, inmiddels is opgespoord. Hieronder ziet u de beelden:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven