Kelly de Vries openhartig over het gemis van haar vader: ‘Het wordt niet minder’😢🙏(2 minuten lezen)

Kelly de Vries openhartig over het gemis van haar vader: ‘Het wordt niet minder’😢🙏(2 minuten lezen)

23 mei 2022 Uit Door kya

Kelly de Vries, de dochter van Peter R. de Vries was te gast in de talkshow Beau. Aan tafel zat zij als voorzitter van Stichting De Gouden Tip om de zaak van Tanja Groen opnieuw onder de aandacht te brengen.

Kelly vertelt aan Beau ook hoe het nu met haar gaat. Ze laat weten dat het redelijk gaat. “Het gemis wordt absoluut niet minder, misschien zelfs wel groter.

Maar het is fijn om met dit soort dingen (Stichting De Gouden Tip red.) bezig te kunnen zijn. Om met zijn visie, zijn legacy, bezig te kunnen blijven. Ik vind dat het belangrijk is, maar het is ook een stukje rouwproces voor mezelf.”

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Simon Keizer doet geen interview meer met Nick: ‘Meer valt er niet over te zeggen’😬🤔

Binnenkort komt de zaak rondom de d0od van haar vader voor de rechter. Kelly laat weten dat zij en haar broer Royce druk bezig zijn met de voorbereiding.

“Het is het ondergaan, deels. Daarnaast hebben we spreekrecht dat we kunnen toepassen. Royce en ik zijn van plan om te gaan spreken.

Daar zijn we ons nu op aan het voorbereiden. (…) Het gaat ons vader niet terugbrengen. We hebben onze eigen manier om bij hem stil te staan.”

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Helene Hendriks heeft voor woede gezorgd: ‘Ga jij iets teveel met mannen om?’😱😲