Kerry moet haar vrouw beschermen: Op school flirten de vaders namelijk massaal!

Kerry en Anna Simpson uit Nottinghamshire verdienen hun inkomen niet met traditionele banen, maar door TikTok-video’s te maken.


In een recente video uit Anna haar frustratie over ongewenste aandacht die ze krijgt van mannen op het schoolplein: “Ik ben echt een target.”


Het ironische is dat Kerry en Anna elkaar juist op het schoolplein hebben ontmoet in 2018, toen ze hun kinderen naar school brachten.

Ze waren beiden destijds getrouwd, maar na hun ontmoeting besloten ze te scheiden van hun mannen en binnen drie maanden met elkaar te trouwen.

Ze delen nu hun relatieverhalen op TikTok, waar ze al ongeveer 800.000 volgers hebben verzameld.

Anna, die veel aandacht krijgt van vaders die hun kinderen van school halen, uit haar ongemak.

De video’s tonen duidelijk haar standpunt.

Kerry geeft openlijk uiting aan haar ongenoegen over de situatie door te zeggen: “Ze proberen mijn vrouw af te pakken.” Deze ernstige kwestie heeft er zelfs toe geleid dat Kerry nu persoonlijk de kinderen naar school brengt en ophaalt.

In een van de video’s, die al duizenden keren is bekeken, is te zien dat Kerry iemand buiten beeld op het schoolplein aanspreekt.

In de video uit Kerry haar bezorgdheid: ”Op het schoolplein flirt iemand met mijn prachtige verloofde. Dit is toch ongelooflijk!? Ik moet haar nu echt gaan beschermen.”

Deze situatie heeft duidelijk impact op hun dagelijks leven en weerspiegelt de uitdagingen waar het stel mee te maken krijgt.

@kerana0208 When my beautiful fiancee is flirted with, I’m like #kcsquad ♬ original sound – Kerana0208

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven