Frans Duijts openhartig over aandacht van vrouwen: ‘Ik heb sowieso nooit te klagen gehad’


Frans Duijts deelt openhartig zijn ervaringen met vrouwelijke aandacht: ‘Ik heb nooit te klagen gehad’

De Nederlandse zanger Frans Duijts heeft een opmerkelijke prestatie geleverd door maar liefst veertig kilo af te vallen, wat een indrukwekkende transformatie tot gevolg had.

Ondanks zijn genoegen met zijn nieuwe uiterlijk, geeft Duijts toe dat hij eerder ook niet te klagen had over de aandacht van vrouwen. Zijn openhartige onthullingen volgen op de documentaire over André Hazes junior uit 2022.

Frans Duijts gesloopt in programma Dikke patser ben je gek geworden ofzo

Duijts, dieIn een interview met weekblad Story gaf hij toe dat hij vroeger regelmatig liters Bacardi dronk, hoewel hij bekend staat om zijn liefde voor een drankje. Soms stond hij zelfs onder invloed op het podium. Hij beschreef dit gedrag als een gevoel van onoverwinnelijkheid, waarbij hij zei: “Je denkt dat je alles aankan, en dat je je alles kunt veroorloven.”

Deze twee bekende Nederlanders halen hard uit naar Frans Duijts Dikke narcistDeze twee bekende Nederlanders halen hard uit naar Frans Duijts Dikke narcist

Frans Duijts, de zanger, staat bekend om zijn liefde voor snackbarlekkernijen zoals shoarma en bitterballen en heeft ooit een gewicht van ongeveer 140 kilo bereikt.

Deze twee bekende Nederlanders halen hard uit naar Frans Duijts Dikke narcist

Echter, na het ondergaan van een gastric sleeve-operatie, een ingreep om de maag te verkleinen, is hij bijna 40 kilo afgevallen.

Deze twee bekende Nederlanders halen hard uit naar Frans Duijts Dikke narcist

In de Telegraaf onthulde Duijts dat zijn nieuwe gewicht lijkt te behouden en dat zijn vrouw niet van magere mannen houdt en hem liever niet verder ziet afvallen.

Frans Duijts krijgt de volle lading Jij bent de realiteit volledig verloren

Hij herinnert zich dat hij, zelfs toen hij zwaarder was, altijd populair was bij vrouwen. “Sowieso heb ik nooit te klagen gehad over weinig aandacht van vrouwen toen ik te zwaar was. Ze vonden me een knuffelbeer”

Stoute jongensdroom Frans Duijts wordt werkelijkheid Kan bijna niet slapen

Duijts benadrukt dat hoewel hij af en toe nog geniet van een rum of een snack, hij nu niet meer excessief eet en drinkt zoals voorheen.

Frans Duijts heeft spijt Dat zou ik nu niet meer laten gebeuren

Ondanks zijn persoonlijke veranderingen blijft hij professioneel verbonden met drank, aangezien hij sinds 2019 zijn eigen drankhandel, 5 O’clock, in Tiel runt.

Stoute jongensdroom Frans Duijts wordt werkelijkheid Kan bijna niet slapen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven