Man laat peperduur kostuum van Bordercollie maken om als hond door het leven te gaan!

De Japanse Toco koestert al van jongs af aan een bijzondere, unieke en ietwat vreemde wens: hij wilde altijd al een hond zijn.

Om deze wens werkelijkheid te laten worden, heeft hij onlangs een kostuum van een bordercollie gekocht, dat maar liefst 12.480 dollar kostte.

Toco gaat helemaal op in zijn nieuwe rol, door te blaffen en met zijn staart te kwispelen, hoewel hij zich zorgen maakt over de reactie van zijn vrienden.

Tijdens een interview met de Britse krant Mirror deelde hij zijn bezorgdheid: “Ik praat er zelden over met mijn vrienden, omdat ik bang ben dat ze me raar vinden.”

“Toen ik mijn familie en vrienden vertelde dat ik wilde leven als een dier, waren ze erg verbaasd en dat heeft me diep gekwetst.”

Toco’s fascinatie om als huisdier te leven, dateert al uit zijn kindertijd.Reflecterend zei hij: “Ik vraag me af of het een verlangen naar een transformatie was.”

Door de tijd heen heeft Toco verschillende vaardigheden ontwikkeld om meer op een hond te lijken, zoals het eten van nep hondenvoer en het nabootsen van het luie gedrag van een hond.

Op sommige momenten trekt hij zijn kostuum aan en gaat zelfs naar buiten voor een wandeling. Zijn woorden: “Mensen kijken dan heel erg vreemd, maar dat vind ik niet erg. Ze zijn het gewoon niet gewend.”

Zeppet, een bekend Japans bedrijf in sculpturen en filmmodellen, heeft 40 dagen besteed aan het vervaardigen van het kostuum, mede door de voortdurende verzoeken om verbeteringen van Toco.

Toco voelt zich nu volledig als een hond nu het kostuum perfect past. Hij vindt veel steun binnen een gemeenschap van mensen die zich ook als huisdieren voordoen. Toco zegt hierover: ”Dat doet me goed”.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven