Activisten kraken villa van president Poetin: ‘Het luxeleven van Poetin zal eindigen’🙏😲(3 minuten lezen)

Activisten kraken villa van president Poetin: ‘Het luxeleven van Poetin zal eindigen’🙏😲(3 minuten lezen)

6 mei 2022 Uit Door kya

In het Franse Biarritz is een villa gekraakt door activisten. Deze villa zou in het bezit zijn van de familie van Vladimir Poetin.

Naar verluidt zouden deze activisten de villa willen gebruiken om Oekraïense vluchtelingen op te vangen. De sloten hebben ze inmiddels veranderd en in de villa hangt het vol met Oekraïense vlaggen.

Van de actie zijn verschillende beelden verschenen op YouTube. Pierre Haffner, één van de activisten, postte verschillende video’s op zijn YouTubekanaal ‘Russia Today’.

Op een video is te zien hoe een activist op het balkon staat te zwaaien met de Oekraïense vlag. ,,Overwinning in Biarritz, de overname van Poetins paleis.”

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Haren gaan recht overeind staan als Miranda wordt gebeld door kleuterjuf: ‘Niet schrikken’😱😲

Naar verluidt zou het luxe stulpje in handen zijn van mensen rond Poetin. De geschatte waarde van de villa is 3,4 miljoen euro.

Sinds 2012 staat het op naam van Kirill Shamaloc, die getrouwd was met Poetins dochter Yekaterina. Toen Poetins dochter het huis aanschafte, zou ze meer dan 50.000 euro hebben besteedt aan een tapijt, zo meldt The Daily Mail.

Op Facebook laat een tweede activist, Vladimir Osechkin, weten dat ze bij de lokale autoriteiten een voorstel willen indienen om Oekraïense vluchtelingen in de villa op te vangen.

,,Er passen tientallen mensen in het huis”, aldus Osechkin. ,,Het luxeleven van Poetin en zijn familie en vrienden zal eindigen. Er moet een prijs worden betaald voor de 0orlogsm!sdaden en m!sdaden van zijn regime.”

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Hartverscheurend: Nachtmerrie wordt werkelijkheid voor brandweerman!😱😲