Lee Towers openhartig over heftige gebeurtenis: ‘Hoort ook bij het leven’

Tijdens een recent interview met Showbuzz deelde Leendert Huijzer, beter bekend als Lee Towers, zijn gedachten over de gebeurtenissen van het afgelopen jaar.

Ondanks dat 2023 nog niet voorbij is, heeft de zanger al diverse persoonlijke en professionele ervaringen achter de rug.

Dit jaar was zowel uitdagend als gedenkwaardig voor hem, met verschillende persoonlijke tegenslagen en triomfen.

Het afgelopen jaar heeft Towers te maken gehad met verschillende fysieke ongelukken, zoals het breken van zijn hand en heup.

Niet alleen op fysiek gebied was het een zwaar jaar; ook in zijn persoonlijke leven heeft hij veranderingen doorgemaakt, met het verlies van enkele schoonzussen.

Filosofisch reflecteert hij op deze verliezen: “Dat hoort ook bij het leven. Pas dan realiseer je jezelf dat het toch allemaal heel betrekkelijk is.”

Lee kijkt vooruit naar 2024 en hoopt dat hij en zijn dierbaren gezond zullen blijven en van elkaars gezelschap zullen kunnen genieten

”Wij hopen gezond te blijven en te genieten: van de kinderen, de kleinkinderen, de achterkleinkinderen, familie en vrienden. Pluk de dag en tel je zegeningen” zegt hij.

Op 77-jarige leeftijd voelt Lee zich nog energiek en fit, en blijft hij actief.Regelmatig oefent hij op de hometrainer en hij gaat tweemaal per week naar de sportschool. Over zijn conditie zegt hij:

”Mijn conditie is top. Bij een heupbreuk moet je revalideren, daar staat een jaar voor. Dat is iets waar je eigenlijk geen tijd voor hebt. Maar ja. Zo werkt dat natuurlijk niet”, vertelt hij lachend.

Als hij terugblikt op 2023, beschrijft Towers het als een ‘ongelooflijk mooi jaar’, ondanks de uitdagingen die hij heeft moeten overwinnen.

“`html

Er worden hoogtepunten aangehaald, waaronder het kampioenschap van Feyenoord, een bijzondere ontmoeting met de koninklijke familie en de ervaring van het dertig keer zingen tijdens de marathon.


Het verhaal van Towers getuigt van veerkracht en optimisme, waarbij hij ondanks tegenslagen toch positief blijft.


“`

Scroll naar boven