Liefde maakt blind: Vrouw maakt kapitaal over naar de ware zonder hem ontmoet te hebben

Vanaf het begin is de talkshow Dr. Phil-show een groot succes geweest, mede vanwege de vaak bizarre verhalen die er aan bod komen. Zo werd in een aflevering een verbijsterend verhaal onthuld.

Terri, een Amerikaanse vrouw, deelde mee dat ze bijna $80.000 (omgerekend zo’n €72.000) had overgemaakt naar een man die ze alleen online kende en nooit in persoon had ontmoet.

Het verhaal begon twee jaar geleden toen Terri een bericht ontving van een zekere ‘Ricardo’ die zichzelf voordeed als een welgestelde Amerikaan.

Met een romantische boodschap betoverde hij haar meteen. Ongeveer een maand van conversaties later, stelde ‘Ricardo’ voor dat Terri $10.000 investeert in Bitcoin. Hij beloofde haar dat ze binnen een halfjaar maar liefst $1 miljoen zou terugverdienen.

Ondanks meerdere rode vlaggen vertrouwde Terri hem genoeg om dit maar liefst acht keer te doen, zonder hem persoonlijk te hebben ontmoet.

‘Ricardo’ beweerde dat hij oorspronkelijkTerri, die uit de VS kwam en een huis had in Los Angeles, verbleef tijdelijk in Canada, waardoor hun gebrek aan fysieke ontmoetingen verklaard kon worden.

Hoewel Terri ‘Ricardo’ als haar vriend beschouwde en het gevoel had een relatie met hem te hebben, had ze hem nooit gezien.

De alarmbellen gingen pas echt af toen Terri’s zus betrokken raakte. Ze voelde dat er iets niet klopte en wendde zich tot Dr. Phil voor hulp.


Terri zei in de show: “Mensen blijven beweren dat Ricardo een verzinsel is, dat hij me bedriegt en dat hij helemaal niet in Canada is.” Ondanks deze zorgen bleef ze volhardend:


“Ik geloof in Ricardo. Ik ben ervan overtuigd dat hij echt is.” Dr. Phil, duidelijk geschokt door haar vertrouwen, probeerde haar de realiteit van de situatie onder ogen te laten zien.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven