Martien geeft antwoord op bijzondere vraag: ‘Dan stop ik direct met Chateau Meiland’😌😱(2 minuten lezen)

Martien geeft antwoord op bijzondere vraag: ‘Dan stop ik direct met Chateau Meiland’😌😱(2 minuten lezen)

12 juli 2022 Uit Door kya

Eerst allemaal genieten van de zomervakantie en daarna kan Nederland massaal weer gaan genieten van de Meilandjes in Chateau Meiland.

De serie over deze familie is een enorm groot succes. Uiteraard wil de familie doorgaan maar Martien zou wel een reden om direct met de serie te stoppen.

Momenteel zijn Martien en Erica te horen in hun gloednieuwe podcast ‘Wat goéééd!’. In deze podcast bespreekt het stel de positieve dingen in het leven.

Aflevering drie stond in het teken van de moeder van Erica. Jenny sloot haar ogen definitief op 93-jarige leeftijd.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Noa Vahle over situatie moeder en Jeroen Rietbergen: ‘Tuurlijk ben ik boos’🙏😥

Een deel van de aflevering ging toch over de do0d. Wat zou de ex-kasteelheer namelijk doen als zijn vrouw Erica eerder heen zou gaan als hij?

‘Stel je voor dat ik een hartlnfarct krijg, straks in de tuin. ‘Jij vindt mij daar, wat doen we dan met Chateau Meiland?’, vraagt Erica zich af. 

Martien heeft zijn antwoord al klaarliggen. ‘Dan ga ik stoppen met Chateau Meiland: dan zoeken ze maar een andere familie!’, antwoordt hij vastbesloten.

‘Dan ga ik bij Montana in de winkel staan, en dan ga ik naar een appartement. Gelijkvloers, zodat ik met een rollator kan rollen.’

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Boze Waylon haalt hard uit: ‘Probeer iets minder goedkoop te scoren’😲💪