Roy Donders heeft het helemaal gehad met Erica en Martien Meiland: ‘Ik ben afgehaakt’😲😱

De stylist van het Zuiden, Roy Donders is helemaal klaar met de familie Meiland. Hij is afgehaakt bij hun programma’s zo laat hij weten in gesprek met de Weekend.

Roy Donders heeft het helemaal gehad met Erica en Martien Meiland: ‘Ik ben afgehaakt’😲😱

“Ik heb het eerste en tweede seizoen van Chateau Meiland wel gezien, maar daarna ben ik afgehaakt. Voor mijn gevoel was het steeds hetzelfde en dat begon mij een beetje te vervelen.”

Roy Donders heeft het helemaal gehad met Erica en Martien Meiland: ‘Ik ben afgehaakt’😲😱

Jaloers is hij niet op de familie. “Sowieso heb ik niet echt in gedachten om weer reality te gaan maken, maar als dat zo zou zijn, vind ik: iedereen heeft zijn eigen aanhang en fans. Ik denk dat ik een héél andere aanhang heb dan de familie Meiland.”

Roy Donders heeft het helemaal gehad met Erica en Martien Meiland: ‘Ik ben afgehaakt’😲😱

Drang om weer op de Nederlandse buis te verschijnen en hoge kijkcijfers te scoren heeft hij niet niet. “Ik heb ook nooit echt naar kijkcijfers gekeken. Mijn realityserie scoorde wel echt megagoed en daar wil ik het bij laten. Ik wil me met niemand vergelijken.”

Roy Donders heeft het helemaal gehad met Erica en Martien Meiland: ‘Ik ben afgehaakt’😲😱

Een familie waar hij wel heel graag naar kijkt is de familie Gillis. “Daar kijk ik iedere aflevering naar ja, haha! Dat spreekt me meer aan omdat het gewoon lekker Brabants is: lekker plat. Ik houd daar wel van.”

Roy Donders heeft het helemaal gehad met Erica en Martien Meiland: ‘Ik ben afgehaakt’😲😱
Scroll naar boven