Niet schrikken! Deze bedragen staan er op de nieuwe menukaarten van Disneyland hotel!

Dineren in het vernieuwde Disneyland Hotel van Disneyland Parijs is een ervaring die een behoorlijke investering vraagt.

Het resort heeft onlangs de menu’s van zijn diverse eetgelegenheden gepubliceerd, waaronder het buffetrestaurant Royal Banquet, het à la carte restaurant La Table de Lumière en de hotelbar Fleur de Lys, en de prijzen vallen op.

Voor een buffetervaring bij Royal Banquet, inclusief interacties met Disney-figuren, betalen volwassenen 100 euro en kinderen

De prijs voor het arrangement is 50 euro, exclusief drankjes.

We raden de speciale cocktail ‘Toasting Tankard’ aan, die geprijsd is op 28 euro. De normale cocktails variëren tussen de 21 en 25 euro, terwijl een fles champagne tussen de 67 en 400 euro kan kosten, afhankelijk van het merk.

De wijnglazen zijn geprijsd van 10 tot 19 euro, met flessen tussen de 43 en 93 euro. Voor een frisdrankje betaalt men 9 euro.

Belgische Eddy neemt afscheid van zijn vrouw Bankmedewerkers nemen hem te grazen

De drankprijzen in Fleur de Lys Bar zijn vergelijkbaar, maar er is een uitgebreider aanbod aan sterke drank. Een glas whiskey, tequila of rum kost ongeveer 30 euro, terwijl wodka tussen de 18 en 20 euro kost.


Een klein biertje, zoals Heineken of Desperados, kost 12 euro en klassieke cocktails zoals een margarita of cosmopolitan staan op de kaart voor 21 euro. Meer extravagante cocktails kosten 28 euro.

“`html


Als je van luxe houdt, kun je kiezen voor vip-opties, zoals 3 cl cognac van Rémy Martin Louis XIII voor 300 euro, of 4 cl Grand Marnier Quintessence voor 220 euro. Zelfs een simpel glas sinaasappelsap kost 9 euro.


La Table de Lumière biedt een vast “koninklijk menu” aan voor 120 euro per persoon, met keuze uit vijf voorgerechten, zes hoofdgerechten en vijf desserts.


Voor wie zijn diner wil begeleiden met drie glazen champagne
“`Wanneer je de kamer met L’Occitane-producten boekt, wordt er nog eens 60 euro in rekening gebracht voor de fles van 10 centiliter.

Dit alles benadrukt de exclusiviteit en premium ervaring die het Disneyland Hotel biedt aan zijn gasten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven