Via deze bizarre methode probeert vrouw zwanger te raken van verloofde in hechtenis!

Een vrouw uit Virginia, Verenigde Staten, heeft op opmerkelijke wijze geprobeerd om zwanger te worden van haar verloofde, Twinno.

Haar verloofde is momenteel echter gedetineerd. Haar verhaal, gedeeld op TikTok, is inmiddels meer dan vijf miljoen keer bekeken.

Nesha’s verloofde, Twinno, zit al enige tijd in de gevangenis en heeft nog ongeveer een jaar te gaan. Ondanks zijn situatie wil hij graag vader worden, en dat heeft geleid tot de bizarre methode die Nesha heeft geprobeerd.Met een creatieve, zij het onconventionele, aanpak ging hij te werk.

Hij werd in de gaten gehouden door zijn celgenoot, Twinno, terwijl hij zijn sperma verzamelde in een plastic bekertje en het vervolgens overgoot in een broodzakje.

Een medewerker van de gevangenis stuurde het zakje naar Nesha. Binnen slechts twee dagen ontving Nesha het ‘babymateriaal’ via de postbode.

Ze raadpleegdeDe dokter vertelde Nesha dat ze ongeveer 10 procent kans had op succes. Met deze informatie ging ze aan de slag, wachtend op haar vruchtbare dagen om het sperma te gebruiken.
Na meerdere pogingen en wel tien zwangerschapstests, bleef een positief resultaat uit.Nesha deelde een emotionele video waarin ze haar teleurstelling uitte: “Het heeft mijn hart gebroken,” en voegde eraan toe, “Ik dacht dat ik iets verkeerd had gedaan omdat het niet is gelukt.”

Na het nieuws dat ze niet zwanger is geworden, heeft Nesha besloten te wachten tot Twinno uit de gevangenis komt. Ze uit haar verlangen naar een gezinsleven met hem: “We willen heel graag een familie samen. Hij zit soms wel even vast, maar is de liefste jongen die ik ken.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven