Miljonair dacht de ware gevonden te hebben in 47 jaar jongere vrouw: Keihard gedumpt

In Amerika was de 23-jarige Erica Moser, een influencer, verloofd met een miljonair die 47 jaar ouder was. Op de dag van haar bruiloft werd ze wakker met het besef dat ze niet met hem wilde trouwen.

Erica had Rick Sykes ontmoet “op sociale media” en ze waren anderhalf jaar samen. In eerste instantie was het liefde op het eerste gezicht.

Ze waren te zien in het tweede seizoen van Marrying Millions in 2021.

Er is een tv-show over koppels waarbij de ene persoon extreem rijk is en de andere niet.

Voorafgaand aan de uitzending van de serie legden ze in een interview voor Good Morning America uit hoe hun relatie verliep.

Erica zei: “We gingen op een paar dates en vanaf daar ging het heel snel.” Rick voegde eraan toe: “En de rest is wat ze geschiedenis noemen, denk ik!”

“`html


Erica zei over het leeftijdsverschil: “Als ik naar hem kijk, merk ik het leeftijdsverschil niet. Het is niet iets waar we bij stilstaan.”


Het paar ging samenwonen en woonde op Rick’s luxe yaught op Miami Beach, waar ze zich uiteindelijk verloofden, met plannen om te trouwen voor miljoenen in de tv-show.


Maar hun verloving werd
“`Erica legde uit in een TikTok-video op haar account met de naam erica35mm waarom ze de relatie verbrak. Ze legde uit dat ze bijna met een 70-jarige man trouwde op nationale televisie, maar dat ze hem op hun trouwdag dumpte omdat ze zich realiseerde dat ze te verschillend waren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven