Monique Westenberg krijgt kritiek na plaatsen van dit filmpje: ‘Je zou het bijna gaan geloven’

Na het plaatsen van een opvallende video, krijgt Monique Westenberg opnieuw kritiek. De veelbesproken Instagram-activiste heeft deze keer de aandacht gevestigd op haar hond Gioia, ter ere van diens verjaardag. Gioia werd niet alleen voorzien van een feestmuts, maar kreeg ook een taart als traktatie. Dit heeft geleid tot gemengde reacties onder haar volgers. Monique Westenberg krijgt kritiek na plaatsen van dit filmpje Je zou het bijna gaan geloven

Er zijn zorgen geuit over de geschiktheid van dergelijk voedsel voor honden, ondanks dat sommigen de festiviteiten rondom de huisdierverjaardag charmant vinden.

Monique Westenberg is klaar met al het kritiek dat ze krijgt en bijt fel van zich af

Op sociale media variëren de reacties van bezorgdheid tot kritiek op het delen van dergelijke extravagante vieringen.

Rachel doet bizarre onthulling vanuit biechtstoel Ik ga niet zeggen dat dit door Monique komt

Er wordt gesuggereerd dat de reden achter deze post meer te maken heeft met het zoeken naar aandacht dan met een oprechte viering voor Gioia.

Monique Westenberg heeft het ontzettend zwaar Mijn hart zal weer breken😲😢

Een volger uitte zijn verbazing met een opmerkelijke reactie: “Ik zal wel weer de enige zijn die dit weer zoooo verschrikkelijk overdreven vindt!! Taartjes van zekers 23/30 euro. En een pot thee???? What the fuck. Je zou kunneBijna begon ik het te geloven.”

Volgers walgen van Monique Westenberg Er kijken jonge mensen mee

De recente post werpt licht op de voortdurende discussie over de intenties achter het delen van persoonlijke momenten op sociale media, en roept vragen op over de grenzen van dierenliefde.

Monique Westenberg heeft weer eens last van slapeloze nachten Hoe is dit verlopen voor jullie

De situatie heeft ook de aandacht gevestigd op de langlopende spanningen tussen Rachel Hazes.De onenigheid tussen André Hazes en Monique Westenberg roept vragen op over de onderliggende oorzaken. Sommigen vragen zich af wat de redenen zijn voor deze onenigheid.

Monique Westenberg krijgt de schrik van haar leven Ravage bij thuiskomst

Geef jouw mening over deze extravagante hondenviering en de voortdurende discussie op sociale media en de persoonlijke exposure. Is het simpel vermaak of een teken van diepere sociale dynamieken?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven