Bekeerde vrouw krijgt bizarre en kwetsende vraag: ‘Ik was even sprakeloos’

Savannah, die werkt in een aquarium in Sydney en onlangs bekeerd is tot de islam, deelde op TikTok een opmerkelijke ervaring.

Na haar bekering koos Savannah ervoor om tijdens haar werk een hijab te dragen, wat voor haar een heel bewuste keuze was.

In een video onthult ze dat een oudere man haar op een dag vroeg of ze zich als pinguïn had verkleed. In eerste instantie nam ze deze vraag niet serieus.


Savannah was even sprakeloos, dus antwoordde bevestigend. Ze dacht aanvankelijk dat het een grap was, maar besefte al snel dat de man serieus was.


Later die dag kwam ze de man weer tegen in de souvenirwinkel van het aquarium. Ze voegt eraan toe: “Ik heb hem toen laten weten dat ik geen pinguïn was, waarop hij direct zijn excuses aanbood.”


De video lokte uiteenlopende reacties uit onder. . .

Sommige kijkers vonden de opmerking van de man onbeleefd, terwijl anderen het als een onschuldige grap zagen.

“Dit is gewoon een typische grap van een oudere man,” suggereerde een commentator, “misschien niet gepast, maar ook niet iets om je al te druk over te maken.”

Een andere gebruiker bood een geestige tegenreactie aan: “Je had kunnen zeggen dat je een non was, dan zou hij zich vast schuldig hebben gevoeld.”


Ze deelde haar eigen ervaring als mede-hijabi: “Als hijabi vermijd ik zwart-wit combinaties, omdat mensen me dan soms aanzien voor een katholieke non en me ‘zuster’ noemen.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven