Nikkie Plessen zwaar onder vuur: 7-Jarig zoontje bestuurt privéjet!😲😱(3 minuten lezen)

Nikkie Plessen zwaar onder vuur: 7-Jarig zoontje bestuurt privéjet!😲😱(3 minuten lezen)

1 mei 2022 Uit Door kya

Modeontwerpster Nikkie Plessen krijgt momenteel behoorlijk veel kritiek. De blondine en haar gezin zijn op vakantie naar Ibiza, een bijzondere foto volgt.

Op soocial media plaatst Nikkie een foto van haar 7-jarige zoontje die achter het stuur van haar privéjet zit.

,,Levensgevaarlijk!” schrijft luchtvaartjournalist Menno Swart. Nikkie heeft de desbetreffende foto al verwijderd maar Menno plaatst een screenshot van Nikkie’s Instagram Story foto.

,,Ruben Bontekoe laat zijn zoontje Alain een CitationJet CJ3 besturen Het kan fout aflopen, zoals in 1994. Rus liet zoon sturen, die schakelde auto-piloot uit en Airbus crashte” schrijft Swart in zijn Tweet.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Dit ga je gewoon niet geloven! Zoveel geld verdient Nicol nu al met OnlyFans😱😲

Plessen plaatste een aantal jaren geleden een soortgelijke foto van haar zoontje. Menno laat deze foto ter herinnering ook zien op zijn Twitter-account.

,,Hoeveel ‘vlieguren’ heeft Alain, de zoon van Ruben Bontekoe en Nikkie Plessen? Twee jaar geleden mocht hij van zijn vader ook al de CJ3 besturen. Levensgevaarlijk!” aldus Swart. ,,Wat doen we met Ruben? Brevet afpakken?”

Luchtvaartverslaggever Doron Sajet van NH Nieuws, vindt het ook gevaarlijk: ,,Het kind zit hopeloos in de weg als er zich een noodsituatie voordoet of er een veroorzaakt”, schrijft hij.

Nikkie is niet blij met de visie van Swart en al snel volgt een blokkade. ,,Update : Nikkie Plessen is boos! Ze heeft mij geblokt op Instagram”, schrijft de luchtvaartjournalist.

Levensgevaarlijk! Ruben Bontekoe (echtgenoot Nikkie Plessen) laat zijn zoontje Alain een CitationJet CJ3 besturen. Het kan fout aflopen, zoals in 1994. Rus liet zoon sturen, die schakelde auto-piloot uit en Airbus crashte. @InspectieLenT Wat doen we met Ruben? Brevet afpakken? pic.twitter.com/MHj2S63BtF

— Menno Swart (@MennoSwart) April 30, 2022

Update: bovenstaande foto (met vleugel) heeft Nikkie ook verwijderd

— Menno Swart (@MennoSwart) April 30, 2022

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Heftige momenten voor Jan Smit: ‘Gezin doelwit van een internationale benden’😲😱