Oma mag van haar dochter niet meer op kleindochter passen: ‘Ik wist niet wat ik hoorde’

De dochter van oma verbiedt haar om nog op haar kleindochter te passen, waar de oma van schrikt. Op sociale media deelt de moeder haar bezorgdheid over het toevertrouwen van haar dochter aan haar eigen ouders.

Oma mag van haar dochter niet meer op kleindochter passen Ik wist niet wat ik hoorde

Dit verhaal, dat ook door de Britse krant The Mirror is opgepikt, onthult een verontrustende ervaring die de geloofwaardigheid van de grootouders als oppassers in twijfel trekt.

Moeder krijgt rekening gepresenteerd van oma voor het oppassen opvang is goedkoper

De grootouders,De mensen die eerder voor de kinderen van haar broer zorgden, vergaten ooit een van de kleinkinderen in de auto.

Oma mag van haar dochter niet meer op kleindochter passen Ik wist niet wat ik hoorde

De moeder vertelt: “Ze hadden de kinderen meegenomen om wat te gaan eten en keerden daarna terug naar huis. Mijn vader parkeerde de auto zoals hij altijd doet in de garage.”

Moeder krijgt rekening gepresenteerd van oma voor het oppassen opvang is goedkoper

De situatie escaleerde toen het zesjarige zoontje van haar broer, die in slaap was gevallen tijdens de rit, inachterlaten in de garage.

Oma mag van haar dochter niet meer op kleindochter passen Ik wist niet wat ik hoorde

“Pas veel later realiseerden ze zich dat het getoeter uit de garage kwam en dat het zesjarige zoontje van mijn broer degene was die onophoudelijk op de claxon drukte.”

Moeder krijgt rekening gepresenteerd van oma voor het oppassen opvang is goedkoper

De moeder benadrukt de ernst van de situatie, vooral omdat de temperaturen in Florida flink kunnen oplopen. “Wanneer je dan in een afgesloten auto zit, kan de temperatuur enorm oplopen, wat gevaarlijk kan zijn voor het kind.

“Een oma is verboden om nog langer op haar kleindochter te passen, ik schrok toen ik het hoorde.” Zo vertelt een vrouw over haar dochter’s beslissing om haar moeder te verbieden om haar kleinkind nog langer op te passen. Het incident deed zich voor toen de oma naar de supermarkt ging en haar kleindochter in de auto liet. Het kind wist gelukkig op tijd op de claxon te drukken. De reactie van de moeder na het incident heeft de vrouw erg geschokt.

Oma mag van haar dochter niet meer op kleindochter passen Ik wist niet wat ik hoorde

“De oudste zoon van mijn broer belde zijn moeder om te vertellen wat er gebeurd was en mijn moeder was daar heel kwaad over,” vertelt ze.

Moeder krijgt rekening gepresenteerd van oma voor het oppassen opvang is goedkoper
Oma mag van haar dochter niet meer op kleindochter passen Ik wist niet wat ik hoorde

Na een incident waarbij de grootmoeder haar kleinkind vergat in de auto, is het vertrouwen van de moeder geschaad: ”Ze irriteerde zich zo erg dat ze hem de schuld gaf van het vergeten van zijn kleine broertje in de auto. “Sinds dat moment heb ik geen vertrouwen meer in mijn ouders.”

Moeder krijgt rekening gepresenteerd van oma voor het oppassen opvang is goedkoper

Als gevolg van het incident voelen de moeder en haar man zich niet langer comfortabel bij het idee om hun dochter door haar grootouders te laten oppassen.

Oma mag van haar dochter niet meer op kleindochter passen Ik wist niet wat ik hoorde

Haar angst is dat haar ouders de waarheid zouden verdraaien als er iets zou gebeuren. Ze zegt: “Mijn moeder vindt me onredelijk, maar eerlijk gezegd, het interesseert me weinig wat zij vindt. Ze heeft laten zien wie ze is en moet nu de consequenties ondergaan.”

Moeder krijgt rekening gepresenteerd van oma voor het oppassen opvang is goedkoper

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven