Bizar: Jongen van 1,5 jaar oud opgesloten in hondenkooi en omringd door reptielen!😡😱(1 minuut lezen)

Bizar: Jongen van 1,5 jaar oud opgesloten in hondenkooi en omringd door reptielen!😡😱(1 minuut lezen)

29 april 2022 Uit Door kya

Een paar jaar geleden was er een bizarre zaak van kinderverwaarloz!ng in de Amerikaanse staat Tennessee. Een kind van 1,5 jaar oud werd op een terrein in Henry County in een hondenhok gevonden.

Honderden dieren zaten in kooien en liepen los rond. De moeder van het kind, de stiefvader en diens vader werden [email protected] op verdenking van k!ndermishandel!ng en dierenmishandel!ng.

Het jongetje zat in een hok van 1,20 bij 1,20 meter. In het hok lag alleen wat speelgoed. Na een anonieme tip is de politie in actie gekomen, en kon het kind opgevangen worden door jeugdzorg.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Man koopt dit veel verkochte product bij de IKEA: Eindigt met zeer genant probleem!😱😲

Onder de 700 zwaar verw!arloosde dieren waren slangen, waaronder een ruim 3 meter lange boa constrictor, honden, katten, konijnen, kippen en muizen. In een caravan lag de vloer bezaaid met uitwerpselen en liepen ontelbare kakkerlakken. 

Ook vond de politie op het terrein ruim honderd w!etplanten en 17 v**rwapens.

Emmers vol levende muizen stonden naast de kooi waar de jongen in zat, deze dienden als voer voor de slangen. De sheriff van de lokale politie spreekt van een ’hartverscheurende en verschrikkelijke’ situatie. Hij noemde de woonsituatie van de familie ’onmenselijk’.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Bram heeft affaire met zijn schoonmoeder: ‘Oudere vrouwen hebben meer ervaring’😱😲