Vrouw is verliefd op Rudolf de eikenboom: ‘Ik word nat van de opwinding’

Op 45-jarige leeftijd heeft Sonja Semyonova een ongewone wending meegemaakt in haar liefdesleven. Ze identificeert zichzelf als “ecoseksueel”.


Ze is tot over haar oren verliefd geworden op een eikenboom, die ze gelooft dat al eeuwenlang op haar heeft gewacht. Volgens haar vult deze boom, die ze Rudolf heeft genoemd, haar met “erotische energie”.


Voorheen was Sonja gewoon getrouwd, maar haar interesse in planten ontstond nadat ze in 2020 naar Vancouver Island verhuisde.


Tijdens haar dagelijkse natuurwandelingen tijdens de lockdown, ontdekte ze een enorme eikenboom. Dit was bijna drie jaar geleden, toen ze gespecialiseerd was in het vertellen van ‘erotische verhalen’.


Sonja deelt: “Ik liep vijf dagen per week op een pad in de buurt van de boom en voelde toen al een sterke verbondenheid met de boom.”

Sonja’s band met de eik, die ze liefkozend Rudolf noemde, groeide steeds sterker. Pas in de zomer van 2021 ontwikkelde ze echter “erotische gevoelens” voor de indrukwekkende boom.

In haar verhalen beschrijft Sonja het gevoel van klein zijn naast iets “stevigs” en “gigantisch”. Hoewel ze voorheen relaties met mannen had, beschrijft ze haar liefde voor Rudolf als een compleet nieuw niveau.

“`html


“Wat ik zoek in een fantasie met een persoon, is niet te vergelijken met mensen. De aanwezigheid die ik bij de boom voel, is wat ik zoek.”


”Lang heb ik verlangd naar deze er0tische golf van energie.” Ze benadrukt dat haar ervaringen met Rudolf puur mentaal zijn en niet fysiek.


Sonja maakt ook duidelijk dat

“`Ecoseksualiteit houdt niet in dat er fysieke gemeenschap is tussen mensen en de natuur.

Voor mij is het observeren van de wisseling van seizoenen een erotisch gebeuren. Als ik daarnaar kijk, raak ik echt opgewonden.

”Je gaat van het levenloze in de winter naar alles wat tot leven komt in de lente en zich voortplant. Er is niets opwindenders.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven