Oud fragment van Jinek gaat viraal! Kijkers in shock: ‘Is dit niet vele malen erger?’😲😱

Op social media gaat er momenteel een oud fragment van talkshow Jinek viraal. Op Twitter gaat het los over een onthulling van voormalig profvoetballer Sjaak Polak.

Oud fragment van Jinek gaat viraal! Kijkers in shock: ‘Is dit niet vele malen erger?’😲😱 - Vrouwen Feitjes

Presentatrice Eva Jinek dringt Sjaak aan om te vertellen wat hij samen met collega Ricky van den Bergh, heeft gedaan met voetballer Anthony Obodai.

De mannen zouden Anthony vast hebben gebonden aan een massagetafel met tape en vervolgens zijn onderkant hebben ingesmeerd met ‘Red Hot’, een pittige balsem.

Op de beelden is te zien dat zowel Eva als het publiek het verhaal hilarisch vinden en in een deuk liggen van het lachen.

Oud fragment van Jinek gaat viraal! Kijkers in shock: ‘Is dit niet vele malen erger?’😲😱 - Vrouwen Feitjes

Twitteraars gaan nu los en delen hun mening. ,,Is dit niet vele malen heftiger dan wat we in VI Vandaag hebben gezien?” vraagt een Twitteraar zich af. ,,Wat een vreselijk verhaal”, schrijft een andere Twitteraar.

Ik heb het destijds gemist maar heeft Kaag dat destijds ook van @Jinek_RTL gezegd toen er een rel was over deze smeuïge anekdote waarvan Jinek er op stond dat het verteld werd ? Oh nee wacht…… pic.twitter.com/Ura0Ldaqod

— Tis (@Hetishelder) April 30, 2022

Scroll naar boven