Jonge dame neemt na eerste werkdag direct ontslag vanwege deze afwezigheid!

Een opvallende keuze werd gemaakt door een jonge vrouw in de huidige arbeidsmarkt, waar de concurrentie hevig is en stabiele banen schaars zijn: ze nam ontslag na slechts één dag werken.

Automatische concepten

Dit verhaal, gedeeld door de gebruiker @croissantwoman, belicht de uitdagingen waarmee veel jongeren geconfronteerd worden bij het vinden van werk.

Ervaringen van de 20-jarige vrouw, die waren vastgelegd in een video, onthulden haar verrassing over de realiteit van haar nieuwe baan als verkoopassistente.

In eerste instantie leek ze zeer enthousiast

Ze beweerde dat ze was opgeleid voor de functie waarvoor ze solliciteerde.

“Een heel vriendelijke vrouw nam me onder haar hoede en leerde me veel dingen, zoals het gebruik van een kassa, het openen en sluiten van de winkel, en het uitzetten van het alarm,” vertelde ze in de video.

Toch ontdekte ze al snel dat de baan meer verantwoordelijkheden met zich meebracht dan ze had verwacht. Ondanks het lage salaris was ze toch bereid om de baan aan te nemen:

“`html

Zelfs al was het slechts een kleine baan, het betekende nog steeds werk, legde ze uit. Haar toewijding was duidelijk een pluspunt.

Automatische concepten

Naast haar gebruikelijke taken kreeg ze ook extra verantwoordelijkheden toebedeeld, zoals boekhouding, bestellingen plaatsen, producten verzenden en in het algemeen zorgen voor de winkel.

Echter, wat haar het meest motiveerde, was het idee dat ze de kans kreeg om te groeien.

“`Tijdens haar werkdag voelde ze zich verstoord door het gebrek aan pauzes. “Er was geen pauze:”, zei ze.

“Ik had, net als al mijn collega’s, 8 uur achter elkaar moeten werken zonder recht te hebben om even te stoppen!”, onthulde ze.

Haar besluit om ontslag te nemen na slechts één dag kwam voort uit de combinatie van lage beloning en hoge verwachtingen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven